June 26, 20204 yr Konara i Krizni štab se pretvaraju u farsičnu ekipu beskičmenjaka. Baš me zanima kako misle da ubede narod da se ponaša odgovorno posle svih žurki i utakmica i predizbornih mitinga
June 26, 20204 yr 4 minutes ago, renne said: Kaže Konara situacija vrlo opasna Quote Kon je, u gostovanju na televiziji Pink, rekao da je alarmantan podatak da čak 57 odsto obolelih od koronavirusa ne zna gde se zarazilo, što automatski pokazuje da je virus u cirkulaciji, a posebna opasnost od inficiranja je u javnom saobraćaju, kao i u drugim zatvorenim prostorima. 57 odsto od cega? od kojeg broja? 10, 100,500 ? hoce li neko od novinara pitati vec jednom ? Edited June 26, 20204 yr by Haralampije
June 26, 20204 yr Author 4 minutes ago, renne said: Kaže Konara situacija vrlo opasna Jel pominje 1.7. kao novi krug ogranicenja kretanja?
June 26, 20204 yr Sad kad su prosuli mlijeko, sad mogu pričati šta hoće, i oni koji su im u startu verovali (uglavnom misleći ljudi, neskloni vlastima) će sad otpisati to njihovo pametovanje kao zakašnjelo
June 26, 20204 yr krizni shtab ide na planinu. lepo. ionako se ne vidjaju dovoljno i nisu se ljudski isprichali. sent from bubamoto
June 26, 20204 yr 3 minutes ago, gospa buba said: krizni shtab ide na planinu. lepo. ionako se ne vidjaju dovoljno i nisu se ljudski isprichali. sent from bubamoto dok iskoriste stare godisnje odmore, pa ce biti u mogucnosti da se posvete epidemiji. ako se svi ne pozarazavaju gore, ne bi me uopste cudilo.
June 26, 20204 yr dok iskoriste stare godisnje odmore, pa ce biti u mogucnosti da se posvete epidemiji. ako se svi ne pozarazavaju gore, ne bi me uopste cudilo.pisace sluzbeni put.sent from bubamoto