June 25, 20204 yr konara je lupetao za sve pare kao i svi, samo shto je imao neke kredite unapred, jer na prvu loptu nije delovao kao budala. trebalo je da proshlogodishnji godishnji veze za ceo ovogodishnji i da je u septembru u penziji
June 25, 20204 yr Septembar je predugo, ljudi ce bolje reagovati na suve informacije, ovako rusimo imunitet
June 25, 20204 yr Sad će svi na bolovanje ko ovi Arkadijini. edit usmeni nalog? Kako će dokazivati da mu je dao nalog, snimaće ga? edit2 postoji li reč koopredsedavajući? Edited June 25, 20204 yr by čekmeže
June 25, 20204 yr Onaj Panić iz sindikata medicinara reče da mogu da šalju na prekomandu kako im se ćefne tek ako se proglasi vanredno stanje/situacija, tako nekako?
June 25, 20204 yr 4 minutes ago, vememah said: Da, kravo bolesna. Sad jebite lekare i pretite im otkazom jer ste ih zbog jebenih laznih izbora doveli u rizik i zivotnu opasnost. Sad oni svi treba da se spakuju i odu u generalni strajk, pa trcite ti i tvoj bolesni gazda da lecite ljude. Ionako se u sve najbolje razumete. Pizda vam materina bolesna.
June 25, 20204 yr Da, kravo bolesna. Sad jebite lekare i pretite im otkazom jer ste ih zbog jebenih laznih izbora doveli u rizik i zivotnu opasnost. Sad oni svi treba da se spakuju i odu u generalni strajk, pa trcite ti i tvoj bolesni gazda da lecite ljude. Ionako se u sve najbolje razumete. Pizda vam materina bolesna.Tačno to se i dešava druže. [emoji1]Samo tiho. Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
June 25, 20204 yr 11 hours ago, Arkadija said: Ja sam mislila u avgustu na Taru. Sin danas otisao na Taru.Tri dana,eskurzija sa skolom.
June 25, 20204 yr Sin danas otisao na Taru.Tri dana,eskurzija sa skolom.stvarno???nama vratili pare ima mesec dana sent from bubamoto
June 25, 20204 yr 5 minutes ago, gospa buba said: stvarno??? nama vratili pare ima mesec dana sent from bubamoto Nama rekli da nema vracanja para.Tacnije ima 2022 godine.
June 25, 20204 yr Sutra dodela knjižica. Preporučuju se maske i što kraće zadržavanje, bez dece i baba, deda... Učiteljica obavestila roditelje koji su deci uplatili neki super kamp (koji su reklamirali na prvom roditeljskom uz podršku direktorke) da ostanu posle radi dogovora. Jebo ih kamp.
June 25, 20204 yr 29 minutes ago, Блок_64 said: Nama rekli da nema vracanja para.Tacnije ima 2022 godine. +1.