Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 minutes ago, MiddleClass said:

Zajebava li vas net u BG posle 20h uvece? Kazu bice samo gore...

Mene ne. Na mom SBBu bez problema ide Netflix 4K

Edited by Spooky

47 minutes ago, Krošek said:

ima ozbiljnije i od respiratora :fantom:

ecmo

Da ga nema kad ti treba

5 minutes ago, Frank Pembleton said:

Dečko, to nije tvoj posao, shvati.

Mešanje civila i službenika policije nije normalno .

Ako hoćeš da budeš koristan, obiđi starije sugrađane pitaj ih da li im treba nešto...

Nemoj se paliti da u vanrednoj situaciji glumiš vlast.

Te vaše "posete" mogu imati ozbiljne posledice po neke ljude. Da li si siguran da želiš da učestvuješ u tome?

Tom inspektoru je to posao.

Tebi nije.

I naravno da ne možeš da se "okreneš i odeš", onda si još veću štetu napravio

... Shiit has hit the fan...

treba još da mi kaže detalje. ako je obilazak adresa gde su bake i deke koje su danas kršile pravilnik i instrukcije budu tipa samo ideš sa Perom, ćutiš i pišeš pluseve i minuse i čitaš mu adrese gde da vozi onda idem, ako vidim da je neka jebada odustajem odmah. nije me zvao da vršim vlast nego im trebaju ljudi za neke rutinske poslove koje sad ne mogu sami da rade. imam puno poverenje u čoveka i znam da me neće odvesti u neko sranje, koji ti kurac nije omuljeni budala

sta ima veze i da je jebada, ti si na pravoj strani, samo rokaj bre

i nemoj da se zaraziš :fantom:

treba još da mi kaže detalje. ako je obilazak adresa gde su bake i deke koje su danas kršile pravilnik i instrukcije budu tipa samo ideš sa Perom, ćutiš i pišeš pluseve i minuse i čitaš mu adrese gde da vozi onda idem, ako vidim da je neka jebada odustajem odmah. nije me zvao da vršim vlast nego im trebaju ljudi za neke rutinske poslove koje sad ne mogu sami da rade. imam puno poverenje u čoveka i znam da me neće odvesti u neko sranje, koji ti kurac nije omuljeni budala

Ma da, samo napred...

Plusevi, minusevi...

Sve je to bezazleno.

Popisuješ ljude, šta tu može loše da ispadne...

... Shiit has hit the fan...

Privatan izvor ( volonter u opštini ) kaže da gradski prevoz u Beogradu staje u petak.  Takođe je na tom sastanku volontera ( ili sns sastanku? ) čuo da će biti nestašica hleba i da treba da se kupi suvi kvasac.

I na kraju kaže da na našoj opštini NEMA zaraženih od korone. 

Pitam se da li je sve ovo tačno i da li je tačno da se zna po gradovima ( u Beogradu i po opštinama ) koliko je ljudi zaraženo- zvanično...a da se to ne saopštava javnosti?

Koja je to "nasa" opstina?

Ovo za hleb ne verujem.

:frust:Kakva budala Nestorović

@Jumanji ja sam na Zvezdari. I volonter kaže da ovde nema zaraženih. Za hleb ne mogu da mu verujem..bilo bi strašno..

Volonter inače radi kao vozač, vozi još dvojicu. Kupuju i donose starijim od 65 godina namirnice, lekove...

E, sada.. oni donose  svakog petog dana te namirnice..Znači, treba da kupe 3-4 hleba ukoliko domaćinstvo ima 2-3 ljudi...i kakav je hleb trečeg dana?

OK, vanredno stanje je, ali..šta će troje ljudi u ekipi za jednu adresu npr?  

Edited by Dzudi

2 hours ago, darling said:

nestalo. ali videla sam jednom, i onog psa pored. potreslo me. 

aplauz za nasu policiju. 

meni n tom snimku deluje kao da se otimaju oko necega.

Oko tog tipa. Oni ga hoće, on se ne da.

Edited by Goranz

Ma jok, kao da drzi neku kutiju. Mada nije ni bitno toliko.

3 minutes ago, El Guapo said:

upravo prošao autoputem. skoro pa ni žive duše. bila dva kombija koja su bukvalno stajala na auto putu(u srednjoj traci) kod emezzete. bio i jedan pijanac kod starog merkatora

inače žive duše

12 minutes ago, El Guapo said:

:lolol:

Sablasno..

A tek je prvo vece. 

Valjda ce GSP malo bolje da se organizuje..precesto idu potpuno prazni busevi

Narod ih neće, iz nekog razloga svi su rešili da uveče ostanu kući i bojkotuju javni prevoz.