June 18, 20204 yr Ne kapiram zašto opozicija koja je za bojkot nije dovoljno pominjala predstojeći bezbedonsni rizik. Jesu par puta pomenuli u par izjava, ali to je ništa. Ne davimo Beograd je trebalo danas da ispred skupštine postavi džinovsku koronu na napumpavanje, a ne patku.
June 18, 20204 yr 2 hours ago, Milošica said: Kakav bre lockdown,"nova normalnost" i cepaj.Ne kažem da je to dobro ili ne,ali tako je. I ne bukti korona,ne znam odakle potreba za iznošenjem tih odvratnih dezinformacija(ne obraćam se tebi vememah,ti si preneo samo) skoro koliko i ovih baš 1 mrtav svaki dan. Svako u svom bablu: 1 hour ago, Tihajeza said: Vest sa Infektivne u KC Beograd: Sve puno na intenzivnoj, krcato, potpuni haos. I svi do jednog muškarci, nema nijedna žena.
June 18, 20204 yr 1 hour ago, Tihajeza said: Vest sa Infektivne u KC Beograd: Sve puno na intenzivnoj, krcato, potpuni haos. I svi do jednog muškarci, nema nijedna žena. Evolucija znači adaptacija ili smrt. Navodno su u vreme AIDS epidemije oprezni homoseksualci pravili žurke tako što su iznajmljivali hotelske sobe i u polumraku sa drugarima masturbirali bez kontakta. Domaći kripto-homoseksualci su pojurili na derbi i sada šire zarazu širom "regiona". Ako je Bergamo postao crna tačka zbog fudbala samo je potpuni idiot mogao da pomisli da se ponavljanjem eksperimenta mogu dobiti drugačiji rezultati. A sad svi na glasačka mesta.
June 18, 20204 yr Ali zaista. Sve mogu drugo i nekako mogu da razumem, ekonomija i sve to. Ali fudbal jebeni, a znas sta se desilo u Italiji.
June 18, 20204 yr @Caligula @copkillah @dvb-t manijak A ja sam čuo pre neki dan iz KC koji je glavni za područje od,da kažem,minimum 900 hiljada ljudi,da situacija nije za opuštanje,ali nije na nivou marta/aprila.Nemoguće da je takva razlika,biće da je istina negde između. Edited June 18, 20204 yr by Milošica
June 18, 20204 yr 3 minutes ago, Milošica said: @Caligula @copkillah @dvb-t manijak A ja sam čuo pre neki dan iz KC koji je glavni za područje od,da kažem,minimum 900 hiljada ljudi,da situacija nije za opuštanje,ali nije na nivou marta/aprila.Nemoguće da je takva razlika,biće da je istina negde između. Ako nađemo neku zlatnu sredinu između svih tih informacija, onda smo na nivou marta-aprila, što će reći da je situacija sranje.
June 18, 20204 yr 26 minutes ago, Milošica said: @Caligula @copkillah @dvb-t manijak A ja sam čuo pre neki dan iz KC koji je glavni za područje od,da kažem,minimum 900 hiljada ljudi,da situacija nije za opuštanje,ali nije na nivou marta/aprila.Nemoguće da je takva razlika,biće da je istina negde između. Ajde gledaj malo potencijal ove situacije. U sta se pretvara recimo do petnaestog jula.
June 18, 20204 yr 35 minutes ago, Caligula said: Ajde gledaj malo potencijal ove situacije. U sta se pretvara recimo do petnaestog jula. u moj rođendan, to je izvesno.
June 18, 20204 yr počinje novi krug svi će dumremo, i mislim da ovo nije više za epidemiologe već psihologe
June 18, 20204 yr 16 minutes ago, slepa živana said: meni je trebao psiholog još u martu. koje godine, zico? Edited June 18, 20204 yr by hefaca
June 18, 20204 yr imala si adekvatan topik na forumu msm razumem ja strah i anksioznost al malo samokontrole bi koristilo svima