June 18, 20204 yr kod nas potvrdjeno pozitivnih samo juce 5 (najvise od aprila u jednom danu - za danas jos nemam podatke), 2 od tih bila na derbiju, jos najmanje 9 u mojoj okolini sa simptomima koji ili cekaju rezultate, ili tek treba da se testiraju, ili nece da ih testiraju. uglavnom mladi sa intenzivnim drustvenim zivotom u poslednjih par nedelja (izlasci, rodjendani...) i to je sasvim prirodno, tako se virus ponasa kad nema nikavih ogranicavajucih mera. ne znam kako bilo ko pismen moze ocekivati drugaciji razvoj dogadjaja.
June 18, 20204 yr Vest sa Infektivne u KC Beograd: Sve puno na intenzivnoj, krcato, potpuni haos. I svi do jednog muškarci, nema nijedna žena.
June 18, 20204 yr https://medijskakutija.rs/klinika-za-infektivne-bolesti-u-nisu-pise-vucicu-u-vreme-epidemije-korone-nemamo-osnovnu-opremu-a-ni-lekare/
June 18, 20204 yr On 18. 6. 2020. at 18:23, vememah said: Sa Vox92 foruma: daj bre jbt surnaja mog pasenoga radi na infektivnoj i kaze da dnevno umre preko 100 ljudi samo kod njih u ustanovi iskljucivo muskarci idi sad prenesi ovo na vox
June 18, 20204 yr On 18. 6. 2020. at 19:26, Tihajeza said: Vest sa Infektivne u KC Beograd: Sve puno na intenzivnoj, krcato, potpuni haos. I svi do jednog muškarci, nema nijedna žena. Biće i žena za desetak dana. U subotu se očekuje da 45% populacije prođe kroz prenatrpane i zatvorene prostorije.
June 18, 20204 yr misliš da če se gospođe za 5-6 dana pridružiti muževima koji su bili na derbiju prošle srede
June 18, 20204 yr Navijaci nemaju gospodje. Mislila je na zurku u nedelju ... uups, sta je u subotu? Edited June 18, 20204 yr by Lila
June 18, 20204 yr On 18. 6. 2020. at 20:15, Lila said: Navijaci nemaju gospodje. Mislila je na zurku u nedelju ... uups, sta je u subotu? kako nemaju mislio sam na stariju gospodu sa istoka i zapada, koju su gospođe pustile na tekmu ovi mlađi huligani ionako prolaze sa lakšom slikom i nije im potrebno lečenje u bolnici, barem su tako govorili doktori
June 18, 20204 yr On 18. 6. 2020. at 20:15, Anonymous said: Ne, nego će izaći na izbore, iako nas Kisićka ubeđuje da nema nikakve opasnosti. pa i nema, treba samo napraviti dobru promaju i meriti svima temp na ulazu
June 18, 20204 yr On 18. 6. 2020. at 20:21, gone fishing said: pa i nema, treba samo napraviti dobru promaju i meriti svima temp na ulazu Srbin da napravi promaju!? Nema te korone koja bi ga naterala na taj ocajnicki samoubilacki cin.
June 18, 20204 yr Dva drugara danas vracena da rade od kuce zbog korone po firmama (Airport city i Simanovci), takodje treci saznao da su neki iz zgrade gde rade zarazeni, ipak dalje nastavljaju da rade iz kancelarije. Od pocetka korone nisam nikada ni blizu dobio ovoliko novih informacija u danu kao danas. Rasirilo se po BG 100% Edited June 18, 20204 yr by Boza_zvani_Pub
June 18, 20204 yr On 18. 6. 2020. at 18:34, Milošica said: I ne bukti korona,ne znam odakle potreba za iznošenjem tih odvratnih dezinformacija(ne obraćam se tebi vememah,ti si preneo samo) skoro koliko i ovih baš 1 mrtav svaki dan. Nasušna ljudska potreba za istinom je sveprisutna, kao i sve veći spin vlasti da je sve kao OK, a naravno da nije. Idealno tlo za širenje dezinformacija.
June 18, 20204 yr On 18. 6. 2020. at 18:34, Milošica said: I ne bukti korona,ne znam odakle potreba za iznošenjem tih odvratnih dezinformacija(ne obraćam se tebi vememah,ti si preneo samo) skoro koliko i ovih baš 1 mrtav svaki dan. Iz dve potpuno različite medicinske ustanove, iz lekarskih usta sam čuo istu rečenicu "mnogo je gore nego u martu i aprilu".