Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

kod nas potvrdjeno pozitivnih samo juce 5 (najvise od aprila u jednom danu - za danas jos nemam podatke),  2 od tih bila na derbiju, jos najmanje 9 u mojoj okolini sa simptomima koji ili cekaju rezultate, ili tek treba da se testiraju, ili nece da ih testiraju. uglavnom mladi sa intenzivnim drustvenim zivotom u poslednjih par nedelja (izlasci, rodjendani...)

i to je sasvim prirodno, tako se virus ponasa kad nema nikavih ogranicavajucih mera. ne znam kako bilo ko pismen moze ocekivati drugaciji razvoj dogadjaja.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Vest sa Infektivne u KC Beograd: Sve puno na intenzivnoj, krcato, potpuni haos. I svi do jednog muškarci, nema nijedna žena.

On 18. 6. 2020. at 18:23, vememah said:

Sa Vox92 foruma:

daj bre jbt

surnaja mog pasenoga radi na infektivnoj i kaze da dnevno umre preko 100 ljudi samo kod njih u ustanovi

iskljucivo muskarci

idi sad prenesi ovo na vox

On 18. 6. 2020. at 19:26, Tihajeza said:

Vest sa Infektivne u KC Beograd: Sve puno na intenzivnoj, krcato, potpuni haos. I svi do jednog muškarci, nema nijedna žena.

Biće i žena za desetak dana. U subotu se očekuje da 45% populacije prođe kroz prenatrpane i zatvorene prostorije.

misliš da če se gospođe za 5-6 dana pridružiti muževima koji su bili na derbiju prošle srede :happy:

:rolf: Navijaci nemaju gospodje. Mislila je na zurku u nedelju ... uups, sta je u subotu?

Edited by Lila

Ne, nego će izaći na izbore, iako nas Kisićka ubeđuje da nema nikakve opasnosti.

On 18. 6. 2020. at 20:15, Lila said:

:rolf: Navijaci nemaju gospodje. Mislila je na zurku u nedelju ... uups, sta je u subotu?

kako nemaju :D mislio sam na stariju gospodu sa istoka i zapada, koju su gospođe pustile na tekmu :happy: ovi mlađi huligani ionako prolaze sa lakšom slikom i nije im potrebno lečenje u bolnici, barem su tako govorili doktori :happy:

On 18. 6. 2020. at 20:15, Anonymous said:

Ne, nego će izaći na izbore, iako nas Kisićka ubeđuje da nema nikakve opasnosti.

pa i nema, treba samo napraviti dobru promaju i meriti svima temp na ulazu :happy:

On 18. 6. 2020. at 20:21, gone fishing said:

pa i nema, treba samo napraviti dobru promaju i meriti svima temp na ulazu :happy:

Srbin da napravi promaju!? Nema te korone koja bi ga naterala na taj ocajnicki samoubilacki cin.:D

Dva drugara danas vracena da rade od kuce zbog korone po firmama (Airport city i Simanovci), takodje treci saznao da su neki iz zgrade gde rade zarazeni, ipak dalje nastavljaju da rade iz kancelarije. Od pocetka korone nisam nikada ni blizu dobio ovoliko novih informacija u danu kao danas. Rasirilo se po BG 100%

Edited by Boza_zvani_Pub

On 18. 6. 2020. at 18:34, Milošica said:

I ne bukti korona,ne znam odakle potreba za iznošenjem tih odvratnih dezinformacija(ne obraćam se tebi vememah,ti si preneo samo) skoro koliko i ovih baš 1 mrtav svaki dan.

Nasušna ljudska potreba za istinom je sveprisutna, kao i sve veći spin vlasti da je sve kao OK, a naravno da nije.

Idealno tlo za širenje dezinformacija. 

treba da očuvamo prisebnost još dva dana. posle nedelje kako mora...

On 18. 6. 2020. at 18:34, Milošica said:

I ne bukti korona,ne znam odakle potreba za iznošenjem tih odvratnih dezinformacija(ne obraćam se tebi vememah,ti si preneo samo) skoro koliko i ovih baš 1 mrtav svaki dan.

Iz dve potpuno različite medicinske ustanove, iz lekarskih usta sam čuo istu rečenicu "mnogo je gore nego u martu i aprilu".

Background Picker
Customize Layout