March 18, 20205 yr Komsija, inspektor MUP, pitao u viber grupici zgrade da li ima dobrovoljaca da im pomognu oko kontrole lica u izolaciji.Ja se prijavio. Jel se zajebavaš ti?Ajde reci da se zajebavaš? ... Shiit has hit the fan...
March 18, 20205 yr sto bi se zajebavao, bolje 1 četnik pppočetnik nego neki frik, znas kakvih manijaka ima u ovom gradu koji bi se prijavili
March 18, 20205 yr Jbt, lik se ladno pesniči sa murijom Nadam se samo da pandur neće nagrabusiti zbog ovoga. Druga nada je da ga je oplavio za sve pare. Pandur džibera, naravno. Edited March 18, 20205 yr by Ivo Petović
March 18, 20205 yr 53 minutes ago, JozoMujica said: Mislim da su ti samo na kiseoniku. Ako ima neki doktor medicine trenutno online neka nam kaze. Nisam doktor al sam prčkao oko respiratora. U suštini, ogromna većina zezova sa plućima zahteva nadoknadu kiseonika. U blažim slučajevima, obična kiseonička maska koja se okači oko glave radi posao. U težim se prelazi na NIMV ( Neinvazivna mehanička ventilacija, maska zaheftana kaiševima za glavu) i na invazivnu mehaničku, tj guranje cevki u grlo. Konkretno kod ARDS postupak je prost, kiseonik se odvrće na 100% prvo vreme, pacijent se relaksira i sedira i ventilacija po tipu IPPV tj totalna mehanička. To traje dok se ne dobiju zadovoljavajuće gasne analize. To nekad bude posle 10 sati kod ovih što su obrnuli sa spidom ili ribali kupatilo nerazređenim domestosom do nikad. Respirator jeste prosta mašina i može da se ušminka fensi podešavanjima, ali ga niko ne krtoži da stoji u šteku.
March 18, 20205 yr 34 minutes ago, Krošek said: sta ce ova svetla sad, samo se trosi struja To! Pa da bude ko za vreme bombardovanja.
March 18, 20205 yr 3 minutes ago, desboj said: Respirator jeste prosta mašina i može da se ušminka fensi podešavanjima, ali ga niko ne krtoži da stoji u šteku. Pa dobro, ne drži ga, ali tako nešto i ja razmišljam, da to nije previše komplikovano da se pravi.
March 18, 20205 yr 6 minutes ago, Frank Pembleton said: Jel se zajebavaš ti? Ajde reci da se zajebavaš? ... Shiit has hit the fan... ajde ne zajebavaj čovek sa kojim svaki drugi dan pijem kafu i klinci nam odrastaju zajedno, me pitao da mu pomognem i ja pristao. Nije još stigao nikakve detalje da mi kaže ali kapiram da će to biti nešto rutinsko tipa pozvonimo, otvori, jesi ti taj i taj, jesam, upišemo plus, doviđenja prijatno, gde ne otvara pišemo minus. i verovatno čovek za to ima 5-6 ljudi i npr računa da će uduplati broj ekipa ako ne idu 2 pandura nego pandur i civil. jedan komšija i ja se prijavili. ako ništa, ja se uvek mogu okrenuti i otići ako mi se nešto ne dopada.
March 18, 20205 yr Tolika priča o forumskim drukarama a napokon se otkrilo ko nas cinkari državi. Neomiljeni, samobanuj se.
March 18, 20205 yr 5 minutes ago, omiljeni said: ajde ne zajebavaj čovek sa kojim svaki drugi dan pijem kafu i klinci nam odrastaju zajedno, me pitao da mu pomognem i ja pristao. Nije još stigao nikakve detalje da mi kaže ali kapiram da će to biti nešto rutinsko tipa pozvonimo, otvori, jesi ti taj i taj, jesam, upišemo plus, doviđenja prijatno, gde ne otvara pišemo minus. i verovatno čovek za to ima 5-6 ljudi i npr računa da će uduplati broj ekipa ako ne idu 2 pandura nego pandur i civil. jedan komšija i ja se prijavili. ako ništa, ja se uvek mogu okrenuti i otići ako mi se nešto ne dopada. ne mozes, policijski je cas. i srbija ne placa dovoljno pandura, nego mora i komsiluk da se angazuje. jel primaju zene? Edited March 18, 20205 yr by darling
March 18, 20205 yr 1 minute ago, darling said: ne mozes, policijski je cas. i srbija ne placa dovoljno pandura, nego mora i komsiluk da se angazuje. jel primaju zene? Nadam se da ne..Nisu dovoljno ubedljive, emotivno se vezuju za prestupnike i vazda su spremne na oprostaj greha..ili grehova.
March 18, 20205 yr ajde ne zajebavaj čovek sa kojim svaki drugi dan pijem kafu i klinci nam odrastaju zajedno, me pitao da mu pomognem i ja pristao. Nije još stigao nikakve detalje da mi kaže ali kapiram da će to biti nešto rutinsko tipa pozvonimo, otvori, jesi ti taj i taj, jesam, upišemo plus, doviđenja prijatno, gde ne otvara pišemo minus. i verovatno čovek za to ima 5-6 ljudi i npr računa da će uduplati broj ekipa ako ne idu 2 pandura nego pandur i civil. jedan komšija i ja se prijavili. ako ništa, ja se uvek mogu okrenuti i otići ako mi se nešto ne dopada. Dečko, to nije tvoj posao, shvati.Mešanje civila i službenika policije nije normalno .Ako hoćeš da budeš koristan, obiđi starije sugrađane pitaj ih da li im treba nešto...Nemoj se paliti da u vanrednoj situaciji glumiš vlast.Te vaše "posete" mogu imati ozbiljne posledice po neke ljude. Da li si siguran da želiš da učestvuješ u tome? Tom inspektoru je to posao.Tebi nije.I naravno da ne možeš da se "okreneš i odeš", onda si još veću štetu napravio ... Shiit has hit the fan...
March 18, 20205 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Jel još negde potpuno ukinut javni prevoz kao što ovi najavljuju? ... Shiit has hit the fan... Privatan izvor ( volonter u opštini ) kaže da gradski prevoz u Beogradu staje u petak. Takođe je na tom sastanku volontera ( ili sns sastanku? ) čuo da će biti nestašica hleba i da treba da se kupi suvi kvasac. I na kraju kaže da na našoj opštini NEMA zaraženih od korone. Pitam se da li je sve ovo tačno i da li je tačno da se zna po gradovima ( u Beogradu i po opštinama ) koliko je ljudi zaraženo- zvanično...a da se to ne saopštava javnosti?