Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Kisić Tepavčević: Obolevaju svi koji to dozvole

Zamenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević izjavila je da je sada, što se tiče virusa korona, sve na individualnoj proceni rizika i da nijedan zakon ni propis ne može biti iznad sopstvene želje da se ostane zdrav i sačuva porodica.

Snađite se :fantom:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Koja gomila blajhanih govana. Da li je moguće da jedan zdravstveni radnik sebi dozvoli ovakvu izjavu. 

Ona je govno od samog pocetka. Seljanchura.

I beskicmenjaci oko nje (sem onog Srdje, ali o cemu on pa odlucuje)

Porodice se bez problema, samo je "ubi" neizvesnost gde... I jbg, posto se sad dobro oseca, nije za bolnicu. I posto je top, izdrzace... 

U vreme predizborne tisine ce se samo pricati o koroni, a na dan izbora moze biti dosta zarazenih, ali nema sanse da se otkazu izbori..

Jel može da se bira od kuće? :covid19:

Jutros dva vojna kamiona ispred oš "Dušan Radović" u Nišu, izgleda da ponovo nameštaju krevete. Što samo znači da su svesni da sve ovo ne ide u dobrom smeru, ali je skupo neko ponovno otkazivanje izbora.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

UPDATE: iznose krevete i demontiraju privremenu bolnicu.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Ušao strah u narod, danas u Amanu i Maxiju svi sa maskama, juče samo ja kao poslednji Mohikanac

srb.svgSerbia (1 Mar - 30 Apr)

The number of deaths in Serbia has been 5% lower than average, with about 800 fewer people dying than usual.

Official Covid-19 deaths

179

:fantom:
3 hours ago, Jozef K. said:

Ma ne. Sada će ova tri bota da ti objasne da je sve to laž ostrašćenih antiAVovaca.

Ko je bot? 

Čika Pera

4 minutes ago, theanswer said:

Ko je bot? 

nevezano za ovu situaciju, cim imas potrebu da pitas, bice da si se prepoznao.

18 hours ago, Svarog said:

u našoj firmi, ali u zgradi u kojoj nisam ja i moj tim, danas potvrđen slučaj virusa.

ovo je od kolege stiglo "Ja sam danas isao da se testiram i posle visesatnog cekanja sam dobio info da ne mogu da se testiram jer nemam ni jedan simptom, iako sam bio sa njim u kancelariji. Obavili su, da kazem, rutinski pregled i posle toga me poslali kuci i apsolutno kao da se nista nije desilo".

nisam samo skontao da li bi ga testirali da je hteo da plati.

jutros potvrđen slučaj u ulazu u kojem živim na NBG.

dakle, u prethodnih 7 dana:

- 1 (za sada) u firmi u kojoj radim

- 1 u ulazu u kojem živim

- supruga bliskog prijatelja iz Niša (izgleda dobila od drugarice na kafi)

- 2 (za sada) kod pašenoga u firmi. on se testirao negativan.

ovo nisam imao u vreme vanrednog stanja.

opkoljavaju me!!!

i, naravno, da ponovim da ako ja sam ovako opkoljen to onda znači da ili sam najnneverovatnija statistička greška ili nas vlast laže za brojke :D

18 hours ago, Meazza said:

Koja je verovatnoca da svaki dan bude jedan, jedan, jedan, jedan??

Ne znamo, osim što znamo da treba biti baš glup da u to poveruješ. 

9 hours ago, Shitgenstein said:

Uglavnom su u pitanju bilateralni sporazumi. Na primer, Mađarska ne traži od građana Srbije da budu u karantinu (niti traže test). Razne zemlje EU ne traže međusobno ni karantin ni test (konkretno mogu da kažem za Mađarsku, Austriju i Nemačku da nisu tražili nekome ko je putovao čak avionom).

U Nemackoj se trazi karantin ako dolazis iz odredjenih zemalja, sa odredjenim uslovima, samo sto se podrazumeva jos uvek da ces ti taj karantin odraditi zdravorazumski i beze neke..primene sile, pracenja itd. Moze inace da se uradi test po dolasku na aerodrom (znam sigurno za Frankfurt), samo sto nije bas jeftino.

7 minutes ago, Mil@n said:

Ne znamo, osim što znamo da treba biti baš glup da u to poveruješ. 

A jos gluplji da na taj nacin stelujes. Ne moze kod njih nista da se odradi kako treba pa ni stelovanje rezultata, jednostavno javasluk i neznanje genetski ugradjeni.

Background Picker
Customize Layout