Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Cuh se sa Maki. Dobro se oseca i to je najvaznije. Sad ko ce je poroditi... 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Da li postoji mogućnost da se porodi u nekom privatnom porodilištu?

ot.

A što se korone tiče, da li smo mi jedina zemlja koja je otvorila granice a nije uvela karantin 14 dana? 

3 minutes ago, Dzudi said:

Da li postoji mogućnost da se porodi u nekom privatnom porodilištu?

Ma, primice je na klinici koja joj je vodila trudnocu, deluje da je zena preduzimljiva i nece smeti da se zajebavaju. Tuzno je i zlocin to sto uopste mora da brine oko toga ovako kasno u trudnoci.

43 minutes ago, ljuttko said:

kako smo tako svi zatupeli da trpimo i meni nije jasno

To se i ona pita.

I ja se pitam. Kao ovce smo.

10 minutes ago, harper said:

Ma, primice je na klinici koja joj je vodila trudnocu, deluje da je zena preduzimljiva i nece smeti da se zajebavaju. Tuzno je i zlocin to sto uopste mora da brine oko toga ovako kasno u trudnoci.

Ne mogu da je prime tamo jer nije Covid porodiliste.

1 minute ago, Caligula said:

Ne mogu da je prime tamo jer nije Covid porodiliste.

Nije nijedno. Morace da je prime, stvorice uslove u Visegradskoj gde joj je zakazan carski rez. Ne mogu i ne zelim da zamislim nikakav drugi scenario. Makar taj lekar koji joj je vodio trudnocu bi morao to da izgura, ako ne daj Boze dodje do nekih komplikacija letele bi glave. I to bukvalno.

2 minutes ago, Aleksija said:

Nije da sam strucnjak jer nisam radjao iz objektivnih razloga ali tesko mi je i da zamislim hitniju intervenciju od porodjaja.:D

Pa to je objavio kauboj pre sat vremena
Naravno da nisam videla
5 minutes ago, harper said:

Nije da sam strucnjak jer nisam radjao iz objektivnih razloga ali tesko mi je i da zamislim hitniju intervenciju od porodjaja.:D

potpuno nevezano za slucaj, cacak se i ne pominje kao zariste... a opet otkazuju sve intervencije.

40 minutes ago, Dzudi said:

A što se korone tiče, da li smo mi jedina zemlja koja je otvorila granice a nije uvela karantin 14 dana? 

Uglavnom su u pitanju bilateralni sporazumi. Na primer, Mađarska ne traži od građana Srbije da budu u karantinu (niti traže test). Razne zemlje EU ne traže međusobno ni karantin ni test (konkretno mogu da kažem za Mađarsku, Austriju i Nemačku da nisu tražili nekome ko je putovao čak avionom).

1 hour ago, Aleksija said:

potpuno nevezano za slucaj, cacak se i ne pominje kao zariste... a opet otkazuju sve intervencije.

mislim ja ko shvabo tralala, hajde da ne napunimo odmah sve, nije nam moranje.

neshto mi to kao vazno, ima veze sa svest i solidarnost, ali to izgleda bash nepopularno mishljenje kod srbi.

pa i da ti otkazu operaciju, pa i to je zivot :dry:

Edited by gospa buba

Institut Niška Banja

Ukupan smeštajni kapacitet Instituta je 560 ležajeva, raspoređen u tri stacionara: „Radon“, „Zelengora“ i „Terme“.

https://radonnb.co.rs/lat/

6 hours ago, Aleksija said:

Ma ne. Sada će ova tri bota da ti objasne da je sve to laž ostrašćenih antiAVovaca.

Jutros dva vojna kamiona ispred oš "Dušan Radović" u Nišu, izgleda da ponovo nameštaju krevete. Što samo znači da su svesni da sve ovo ne ide u dobrom smeru, ali je skupo neko ponovno otkazivanje izbora.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Background Picker
Customize Layout