June 17, 20204 yr Da li postoji mogućnost da se porodi u nekom privatnom porodilištu? ot. A što se korone tiče, da li smo mi jedina zemlja koja je otvorila granice a nije uvela karantin 14 dana?
June 17, 20204 yr 3 minutes ago, Dzudi said: Da li postoji mogućnost da se porodi u nekom privatnom porodilištu? Ma, primice je na klinici koja joj je vodila trudnocu, deluje da je zena preduzimljiva i nece smeti da se zajebavaju. Tuzno je i zlocin to sto uopste mora da brine oko toga ovako kasno u trudnoci.
June 17, 20204 yr 43 minutes ago, ljuttko said: kako smo tako svi zatupeli da trpimo i meni nije jasno To se i ona pita. I ja se pitam. Kao ovce smo.
June 17, 20204 yr 10 minutes ago, harper said: Ma, primice je na klinici koja joj je vodila trudnocu, deluje da je zena preduzimljiva i nece smeti da se zajebavaju. Tuzno je i zlocin to sto uopste mora da brine oko toga ovako kasno u trudnoci. Ne mogu da je prime tamo jer nije Covid porodiliste.
June 17, 20204 yr 1 minute ago, Caligula said: Ne mogu da je prime tamo jer nije Covid porodiliste. Nije nijedno. Morace da je prime, stvorice uslove u Visegradskoj gde joj je zakazan carski rez. Ne mogu i ne zelim da zamislim nikakav drugi scenario. Makar taj lekar koji joj je vodio trudnocu bi morao to da izgura, ako ne daj Boze dodje do nekih komplikacija letele bi glave. I to bukvalno.
June 17, 20204 yr 2 minutes ago, Aleksija said: Nije da sam strucnjak jer nisam radjao iz objektivnih razloga ali tesko mi je i da zamislim hitniju intervenciju od porodjaja.
June 17, 20204 yr 5 minutes ago, harper said: Nije da sam strucnjak jer nisam radjao iz objektivnih razloga ali tesko mi je i da zamislim hitniju intervenciju od porodjaja. potpuno nevezano za slucaj, cacak se i ne pominje kao zariste... a opet otkazuju sve intervencije.
June 17, 20204 yr 40 minutes ago, Dzudi said: A što se korone tiče, da li smo mi jedina zemlja koja je otvorila granice a nije uvela karantin 14 dana? Uglavnom su u pitanju bilateralni sporazumi. Na primer, Mađarska ne traži od građana Srbije da budu u karantinu (niti traže test). Razne zemlje EU ne traže međusobno ni karantin ni test (konkretno mogu da kažem za Mađarsku, Austriju i Nemačku da nisu tražili nekome ko je putovao čak avionom).
June 17, 20204 yr 1 hour ago, Aleksija said: potpuno nevezano za slucaj, cacak se i ne pominje kao zariste... a opet otkazuju sve intervencije. mislim ja ko shvabo tralala, hajde da ne napunimo odmah sve, nije nam moranje. neshto mi to kao vazno, ima veze sa svest i solidarnost, ali to izgleda bash nepopularno mishljenje kod srbi. pa i da ti otkazu operaciju, pa i to je zivot Edited June 17, 20204 yr by gospa buba
June 17, 20204 yr Quote Institut Niška Banja Ukupan smeštajni kapacitet Instituta je 560 ležajeva, raspoređen u tri stacionara: „Radon“, „Zelengora“ i „Terme“. https://radonnb.co.rs/lat/
June 18, 20204 yr 6 hours ago, Aleksija said: Ma ne. Sada će ova tri bota da ti objasne da je sve to laž ostrašćenih antiAVovaca.
June 18, 20204 yr Jutros dva vojna kamiona ispred oš "Dušan Radović" u Nišu, izgleda da ponovo nameštaju krevete. Što samo znači da su svesni da sve ovo ne ide u dobrom smeru, ali je skupo neko ponovno otkazivanje izbora. Sent from my Mi A3 using Tapatalk