June 17, 20204 yr O boze, ne mogu da zamislim Ako mozes prenesi joj da ce i nepoznati misliti na nju. I javi sta je bilo.
June 17, 20204 yr Kljucna stvar je: vodja je verovatno procenio da se za mesec i kusur dana nece desiti nesto sto ne moze posle da se iskontrolise dodatnim (manjim merama). Bez ulazenja uopste u moralnu stranu price, koliko ce ljudi da nastrada zbog te procene. Medjutim ta procena ne pije vodu, imajuci u vidu random nacin na koji virus funkcionise. Na primer zasto je bas u Italiji nastao potpuni haos a u nekim drugim zemljama tek kasnije? Zato sto je bio super spreader koji je posejao na sve strane. Imajuci u vidu super spreadere i mogucnost da jedan covek zarazi 50 ljudi na zurci, Vuciceva procena je cisto kockanje.. edit: za idiotluke tipa ovaj tenis, derbi i ostalo nemam objasnjenje. mozda strategije jednostavno nema Edited June 17, 20204 yr by odmor
June 17, 20204 yr Just now, Lila said: O boze, ne mogu da zamislim Ako mozes prenesi joj da ce i nepoznati misliti na nju. I javi sta je bilo. Ma ima sto pedeset poruka ispod statusa, nisam joj nista pisao jer ne znam sta da napisem. Inace je jaka osoba, vedra, izgurace ovo.
June 17, 20204 yr 1 hour ago, Lila said: Testiraju se samo ulazi u bolnice (a ne sumnjivi, kontakti itd). testiraju se na antitela iz krvi. u medjubolnichkoj razmeni moraju da zajedno s pacijentom razmene i bilo kakav papir o koroni, jer korona i jer ljudi sa infektivne i ex-kovid bolnica pizde shto se ljudi shetkaju kroz sistem tek tako (s pravom, videli su svog boga vec jednom)taj papir nije ni pcr ni bilo koji drugi test koji govori imash koronu nemash koronu, samo antitela. bila videla, lichno. shta nam tachno govore antitela? 47 minutes ago, napadaj said: "Zamenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević rekla je da je sada po pitanju koronavirusa sve na individualnoj proceni rizika". rado bih dovela u pitanje smisao njenog radnog mesta i smisao postojanja njene i srodnih ustanova, za shta se prima plata i shta se radi u firmino vreme
June 17, 20204 yr 16 minutes ago, Caligula said: Ma ima sto pedeset poruka ispod statusa, nisam joj nista pisao jer ne znam sta da napisem. Inace je jaka osoba, vedra, izgurace ovo. Upravo sam i ja videla ovo na FB-u, smrzla sam se potpuno i krenula mi je mucnina u stomaku. Ako dobro razumem, zena uopste ne zna gde ce ici na porodjaj, posto nigde ne primaju zarazene trudnice?? Da je redovni porodjaj pa da presece da radi to od kuce uz neke dobre babice, ali posto mora na carski..horor. Edited June 17, 20204 yr by I*m with the pilots
June 17, 20204 yr Podsetila me je ova "individualna procena opasnosti" na nesto sto je za zakljucanu temu, pa moderator moze da prebaci ako smatra da je zanimljivo. Ili izbrise. Narodni muzej Bg pravi i prodaje maske od specijalne zastitne tkanine sa stampanim reprodukcijama umetnickih dela. Pise da filtrira do 94% cestica vecih od 0.6. Najvaznije je sto mogu da se peru do 40 stepeni i peglaju, dakle nisu za jednu upotrebu. Kostaju 200 dinara. Posto vec dve nedelje nosim te maske, mogu da kazem i da se kroz njih neuporedivo lakse dise nego kroz hirurske. Prala sam ih vec tri-cetiri puta i samo su za nijansu mekse. Licno procenjujem da ce nam maske biti jos dugo neophodne.
June 17, 20204 yr Realno da. Negde ce morati da je prime ali je situacija potpuno apsurdna. Pod temperaturom, pred porodjajem, institucije te odbacuju kao visak, ptivatnici ne primaju jer zabranjeno. @I*m with the pilots Edited June 17, 20204 yr by Caligula
June 17, 20204 yr 1 minute ago, Caligula said: Realno da. Negde ce morati da je prime ali je situacija potpuno apsurdna. negde ce morati da je prime tek kad izadje na novine i televizor, pa se kuka i motika malo uzmuva. Edited June 17, 20204 yr by gospa buba
June 17, 20204 yr 4 minutes ago, gospa buba said: negde ce morati da je prime tek kad izadje na novine i televizor, pa se kuka i motika malo uzmuva. Na to i ona racuna. Fala bogu ima 500+ sherovanja. Sto je najgore nije tikva bez korena, ima i kintu i poznanstva, muz takodje super tip, preduzimljiv, nije smotan. Kako li je nekoj nesrecnici u slicnoj situaciji koja nema i ne zna, ne smem ni da pomislim. Edited June 17, 20204 yr by Caligula
June 17, 20204 yr 1 minute ago, Caligula said: Na to i ona racuna. Fala bogu ima 500+ sherovanja. Ovo ce biti jos kao SMS lecenje.
June 17, 20204 yr 22 minutes ago, Caligula said: Ma ima sto pedeset poruka ispod statusa, nisam joj nista pisao jer ne znam sta da napisem. Inace je jaka osoba, vedra, izgurace ovo. Marina je top! Onda se mozda znamo!
June 17, 20204 yr 1 minute ago, I*m with the pilots said: Ovo ce biti jos kao SMS lecenje. moracemo na demonstracije da nam porode trudnicu
June 17, 20204 yr 2 minutes ago, hefaca said: Marina je top! Onda se mozda znamo! Marina je lavica, jaka zena. Neveruem da se ja i ti znamo, ona je akaunt/menadjer a ja kreativac, tako smo samo saradjivali. Dva sveta:)
June 17, 20204 yr 5 minutes ago, I*m with the pilots said: Ovo ce biti jos kao SMS lecenje. Ma ozbiljna smo rupa od drzave. Ozbiljna.