Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Nisam slusao statistiku za danas, jel opet jedan?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Nisi ni temu čitao: jedan preminuli i dvoje više na respiratoru.

42 minutes ago, vememah said:

96 novozaraženo (1,57% testiranih)
6098 testirano
1 preminulo
17 na respiratoru (+2)
568 aktivnih slučajeva (+22, tj. +4,0%)

Edited by vememah

Koja je verovatnoca da svaki dan bude jedan, jedan, jedan, jedan??

Ovo je po drugi put da 5 dana zaredom imamo po jednog preminulog: 4-8. i 13-17. juna.

9. i 12. juna nije bilo zvanično registrovanih preminulih.

Edited by vememah

jel' vreme da se obnove zalihe, ode kod frizere itakoto :wacko:

13 minutes ago, Caligula said:

Nisam slusao statistiku za danas, jel opet jedan?

+1 nažalost preminuli. 

+2 na respiratoru

Ostali koji leže nisu blagi slučajevi. Njih uglavnom ili ne zadržavaju ili par dana proprate i otpuste. 

Ništa od toga...Nula šansi za restrikcije...Dajte bre pa ekonomija se bukvalno raspala za dva meseca zatvaranja...Gde sme opet to da radi...

u našoj firmi, ali u zgradi u kojoj nisam ja i moj tim, danas potvrđen slučaj virusa.

ovo je od kolege stiglo "Ja sam danas isao da se testiram i posle visesatnog cekanja sam dobio info da ne mogu da se testiram jer nemam ni jedan simptom, iako sam bio sa njim u kancelariji. Obavili su, da kazem, rutinski pregled i posle toga me poslali kuci i apsolutno kao da se nista nije desilo".

nisam samo skontao da li bi ga testirali da je hteo da plati.

21 minutes ago, dùda said:

Ne može da škodi

Malo o tome kako odluke "sa vrha" peglaju preporuke stručnog ili stručnog ™ štaba:

Dalje, Kon je još davno, pod pritiskom javnosti odnosno svedočenja testiranih, ispričao da imaju problema u objavljivanju rezultata testiranih:

http://rs.n1info.com/Vesti/a586989/Problemi-sa-brzinom-izdavanja-rezultata-testiranja-na-koronavirus.html

Dovoljno je ukrstiti ove dve izjave kako bi se shvatilo ko i kako manipuliše podacima.

Edited by Hamlet Strašni

Od ponedeljka ženina firma 99.9% ponovo od kuće

Ja sam zeni vec napravio spisak sta nam treba za svaki slucaj. A kod frizera nisam isao jos od januara. Sreca pa godine rade svoje pa kosa raste samo tu I tamo [emoji23]

Nego, moja drugarica odlozila put za Beograd sa pocetka jula za jesen jer joj od 30 drugara sa kojima se druži 10 bolesno i lezi kuci.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

7 minutes ago, renne said:

Od ponedeljka ženina firma 99.9% ponovo od kuće

šta sve neće raditi samo da uznemire Banjoa i njegovu porodicu  :dry:

Kod mene u zgradi je već odlučeno da se neće uključivati klima (centralna), a bez nje je pakao raditi sve i da nema nijednog slučaja koronavirusa u krugu od 500 km, tako da će svi od kuće ko god može.

Background Picker
Customize Layout