June 17, 20204 yr Nisi ni temu čitao: jedan preminuli i dvoje više na respiratoru. 42 minutes ago, vememah said: 96 novozaraženo (1,57% testiranih) 6098 testirano 1 preminulo 17 na respiratoru (+2) 568 aktivnih slučajeva (+22, tj. +4,0%) Edited June 17, 20204 yr by vememah
June 17, 20204 yr Ovo je po drugi put da 5 dana zaredom imamo po jednog preminulog: 4-8. i 13-17. juna. 9. i 12. juna nije bilo zvanično registrovanih preminulih. Edited June 17, 20204 yr by vememah
June 17, 20204 yr 13 minutes ago, Caligula said: Nisam slusao statistiku za danas, jel opet jedan? +1 nažalost preminuli. +2 na respiratoru Ostali koji leže nisu blagi slučajevi. Njih uglavnom ili ne zadržavaju ili par dana proprate i otpuste.
June 17, 20204 yr Ništa od toga...Nula šansi za restrikcije...Dajte bre pa ekonomija se bukvalno raspala za dva meseca zatvaranja...Gde sme opet to da radi...
June 17, 20204 yr Quote On Wednesday, the Health Ministry released that a patient who had been traveling on an IsraAir rescue flight from Belgrade to Israel tested positive for corona. The flight took place on June 11 and all people who were in contact with the traveler have been notified. https://www.jpost.com/health-science/coronavirus-cases-climb-142-new-sick-overnight-and-303-dead-631765
June 17, 20204 yr u našoj firmi, ali u zgradi u kojoj nisam ja i moj tim, danas potvrđen slučaj virusa. ovo je od kolege stiglo "Ja sam danas isao da se testiram i posle visesatnog cekanja sam dobio info da ne mogu da se testiram jer nemam ni jedan simptom, iako sam bio sa njim u kancelariji. Obavili su, da kazem, rutinski pregled i posle toga me poslali kuci i apsolutno kao da se nista nije desilo". nisam samo skontao da li bi ga testirali da je hteo da plati.
June 17, 20204 yr 21 minutes ago, dùda said: jel' vreme da se obnove zalihe, ode kod frizere itakoto Ne može da škodi
June 17, 20204 yr Malo o tome kako odluke "sa vrha" peglaju preporuke stručnog ili stručnog ™ štaba: Dalje, Kon je još davno, pod pritiskom javnosti odnosno svedočenja testiranih, ispričao da imaju problema u objavljivanju rezultata testiranih: http://rs.n1info.com/Vesti/a586989/Problemi-sa-brzinom-izdavanja-rezultata-testiranja-na-koronavirus.html Dovoljno je ukrstiti ove dve izjave kako bi se shvatilo ko i kako manipuliše podacima. Edited June 17, 20204 yr by Hamlet Strašni
June 17, 20204 yr jel' vreme da se obnove zalihe, ode kod frizere itakoto Ja sam zeni vec napravio spisak sta nam treba za svaki slucaj. A kod frizera nisam isao jos od januara. Sreca pa godine rade svoje pa kosa raste samo tu I tamo [emoji23]Nego, moja drugarica odlozila put za Beograd sa pocetka jula za jesen jer joj od 30 drugara sa kojima se druži 10 bolesno i lezi kuci. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
June 17, 20204 yr 7 minutes ago, renne said: Od ponedeljka ženina firma 99.9% ponovo od kuće šta sve neće raditi samo da uznemire Banjoa i njegovu porodicu
June 17, 20204 yr Kod mene u zgradi je već odlučeno da se neće uključivati klima (centralna), a bez nje je pakao raditi sve i da nema nijednog slučaja koronavirusa u krugu od 500 km, tako da će svi od kuće ko god može.