Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Dakle, nema treninga za decu?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Cujem poceo haos po prodavnicama.
[emoji55][emoji55]

5 minutes ago, fren said:

Dakle, nema treninga za decu?

Kreteni.:isuse:

17 minutes ago, Jumanji said:

emoji55.pngemoji55.png

A što? Prehrambene prodavnice rade.

21 minutes ago, Jumanji said:

emoji55.pngemoji55.png

Neka juri stoka, bice mirnije za vikend.

25 minutes ago, Apollo Creed said:

Kreteni.:isuse:

Mi smo se i do danas borili da nam daju salu za treniranje, kao ne ide se u školu.. A deca sad od petog do osmog razreda koja ne idu u školu, napolju prehladno, nema rekreacije, treba da čekaju da prođe ovo pa raspust, znači 2 meseca van svake fizičke aktivnosti. Nešto slično ko kad su zabranili šetnju penzionerima. Totalni imbecili jebeni. 

Da li je po novim merama na benzinskoj pumpi nakon 17h moguće kupiti neku hranu ili kafu za poneti?

A što? Prehrambene prodavnice rade.
Pa zato sto smo idioti.

Meni nije problem sto sad svi navale (lazem, guzve su velike) nego sto sve razgrabe -.-

Da li je po novim merama na benzinskoj pumpi nakon 17h moguće kupiti neku hranu ili kafu za poneti?
Nije
  • Popular Post

meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i odgovara. sto teretane, sto decji treninzi, sto kafane, sto prodavnice patika i tako redom... po principu mogu mere al da mene ne kace.

a ovamo uglas - umiru ljudi, mnogo na aparatima, nema mesta u bolnicama, nema lecenja ostalih bolesti, lekari listom bolesni i iznemogli, drzava duradi nesto. mislim - aj da mi uradimo nesto?

hocu reci - ako se vecina ne odrekne neceg sto je bas njemu/njoj bitno, nema sanse da se ista uradi. nezavisno od drzave na koju se ne moze racunati od proslog veka.

jednostavno, zdrav razum govori da se usred ovog sranja ne ide u teretanu nego se vezba kuci s tegovima i malo trckara i sheta okolo. i da se ne igraju ekipni sportovi zarad rekreacije. zdrav razum govori da se ne ide s drustvom u zatvoreno jer se zna da maske i distance nece funkcionisati kako treba. zdrav razum govori da se ne ide na rasprodaje pa sve dzabe da dele. zdrav razum govori da deca ne moraju na trening s drugom decom. govori jos kojesta al se cuje selektivno.

jebiga, mogu i ja da se bunim i kukam sto nema zivih svirki a mogle bi se lepo organizovati bez guzve i uz distancu i maske a teretane da se zatvore jer tamo ne zalazim. al kapiram da je ok da i meni zatvore klub i nekom teretanu ne bi li razni roditelji pretekli. al ni to nije bitno. nek moja aktivnost ne ugrozava bas nikog, ja cu je se odreci jer ne zelim da neko upire prst u mene i krsi svoje jer ja, eto, mogu pa sto bi se on odricao.

ovo se moze kolko-tolko dovesti u red samo uz vise solidarnosti i manje sebicnosti. i nikako drukcije.

Ne mora ni s tegovima.

rJAGCFq.jpg

3 minutes ago, adam said:

jednostavno, zdrav razum govori da se usred ovog sranja ne ide u teretanu nego se vezba kuci s tegovima i malo trckara i sheta okolo. i da se ne igraju ekipni sportovi zarad rekreacije.

zdrav razum govori da deca nisu ugrožena kategorija. niti čak da su prenosioci zaraze u nekom velikom obliku. odnosno, ne govori zdrav razum, govori dr Fauči. 

zdrav razum kaže takođe da nije normalno da deca u tom uzrastu ili bilo kom uzrastu budu uskraćeni za fizičku aktivnost. ne radi se ovde o malom žrtvovanju, da je po nekima od marta bi sve bilo zabranjeno. i evo sad je decembar, to je 9 meseci. kraj se ne nazire. posle ovoga ide blagi predah pa novi neki talas. i tako ko zna još koliko. 

Just now, theanswer said:

zdrav razum govori da deca nisu ugrožena kategorija. niti čak da su prenosioci zaraze u nekom velikom obliku. odnosno, ne govori zdrav razum, govori dr Fauči. 

zdrav razum kaže takođe da nije normalno da deca u tom uzrastu ili bilo kom uzrastu budu uskraćeni za fizičku aktivnost. ne radi se ovde o malom žrtvovanju, da je po nekima od marta bi sve bilo zabranjeno. i evo sad je decembar, to je 9 meseci. kraj se ne nazire. posle ovoga ide blagi predah pa novi neki talas. i tako ko zna još koliko. 

Fizička aktivnost je samo sportski trening? 
Moje dete je svakog dana 2h napolju, trči po parku. 

Background Picker
Customize Layout