March 16, 20205 yr 4 hours ago, svajcika said: fabrike Calzedonia zatvorene u srbiji do daljneg Izvor? Rumska fabrika je danas radila, niko im nije rekao da sutra ne dolaze na posao.
March 16, 20205 yr 7 hours ago, vememah said: Pad berzanskih indeksa od početka godine sortiran od najvećeg ka najmanjem. Najmanji je kineski, a najveći francuski. Toliko o tome da radikalne mere poput kineskih ubijaju ekonomiju više nego ovakvo stanje. Izvor: https://money.cnn.com/data/world_markets/europe/ (izabrati željeni region, a zatim kliknuti na indeks) Meni je u par dana otišlo preko 10% od mog penzionog fonda... Edited March 16, 20205 yr by Indy
March 17, 20205 yr 10 hours ago, Indy said: Meni je u par dana otišlo preko 10% od mog penzionog fonda... Interesuje me da li ce tvoj penzioni fond da se vrati na staro stanje ako posle ove korone akcije tog fonda se vrate u normalnu odnosno na staro stanje?
March 17, 20205 yr 14 hours ago, čekmeže said: Izvor? Rumska fabrika je danas radila, niko im nije rekao da sutra ne dolaze na posao. http://www.gradsubotica.co.rs/kalcedonija-obustavila-rad-u-subotici-i-kikindi/
March 17, 20205 yr Author Eno Marko Čadež na N1 :Ova kriza se neće rešiti prostim upumpavanjem para kao 2008-e.Mora izolacija... ... Shiit has hit the fan...
March 17, 20205 yr 2 hours ago, svajcika said: Interesuje me da li ce tvoj penzioni fond da se vrati na staro stanje ako posle ove korone akcije tog fonda se vrate u normalnu odnosno na staro stanje? Jedino vreme će to pokazati... ko preživi i doživi, naravno.
March 17, 20205 yr Sledeći je apel onima što ostaju bez posla da se, ako mogu, bace u neki woodchipper ili potope u kiselinu, da ne privlače pažnju okoline.
March 17, 20205 yr nafta otišla ispod 30$/bbl, a bila je na solidnih 60$/bbl pre ovog sranja zlato opalilo
March 17, 20205 yr https://www.blic.rs/biznis/ekskluzivno-ovo-su-detaljne-mere-nbs-o-odlaganju-otplate-kredita/pj9l22eJel ovo znači grejs period na kredite? Sent from my H3213 using Tapatalk
March 17, 20205 yr Eto i nekih lepih vesti da se ljudi malo smire. Doduse malo sam vise zagrebao, pa moze da se desi da ovo bude i bolje od grejs perioda tj da ne naplacuju cak ni kamatu. Ali videcemo vec.
March 17, 20205 yr 2 hours ago, *edited by mod said: Eto i nekih lepih vesti da se ljudi malo smire. Doduse malo sam vise zagrebao, pa moze da se desi da ovo bude i bolje od grejs perioda tj da ne naplacuju cak ni kamatu. Ali videcemo vec. ima na blicu veliki članak neče biti kamata ko neće, mora da se javi u roku od 10 dana, svima ostalima automatski se pauzira sutra sve banke u obavezi da na sajtu sve objasne
March 17, 20205 yr 8 minutes ago, renne said: ima na blicu veliki članak neče biti kamata ko neće, mora da se javi u roku od 10 dana, svima ostalima automatski se pauzira sutra sve banke u obavezi da na sajtu sve objasne Koliko sam razumio članak - neće se računati zatezne kamate na prekoračenje, a to su kaznene kamate koje su često višestruko veće od ugovorene kamate na kredite... Ne verujem baš da će ići dotle da isključe sve kamate. Ali dobro, i to je nešto. Grejs period je sasvim OK. Mada bi ja u tom slučaju ovo odbio na sve kratkoročne kredite koji ionako imaju velike kamate (tipa keš krediti).