April 8, 20205 yr 7 minutes ago, morgana said: tenks Možeš da tražiš pomoć prijatelja da ti plati račune preko banke u Srbiji.
April 8, 20205 yr vidim da je Glovo servis prestao da donosi stvari iz supermarketa Radi i dalje regularno za apoteke i restorane ali odbijena mi je danas jedna narudzbina jer "zbog trenutne rizicne situacije cekaju zavrsetak pregovora sa marketima i dogovor sa kim na dalje saradjuju" (kako su rekli mojoj mami preko telefona). Sta to uopste znaci ? Sklapaju deal sa samo jednim lancem supermarketa? Koju alternativu predlazete? Edited April 8, 20205 yr by lostfanforever
April 8, 20205 yr Da li funkcionise aliexpress?Da, meni stigla pošiljka pre neki dan, jedva 10 dana sam čekao...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
April 8, 20205 yr Potrčko radi, danas video da mesara Nada sa Cvetka isporučuje preko njih (380 kinti delivery).
April 8, 20205 yr SG pošta ne isporučuje ništa u Srbiju do daljeg, ima obaveštenje na sajtu, tako da stavljajte nešto drugo na Aliju ako sad naručujete. International Service Suspension All international Speedpost Priority services are suspended until further notice. International mail services (including ordinary mail, Registered Services, Speedpost Standard & Speedpost Economy) to the following countries are unavailable until further notice: Andorra Antigua Benin Bolivia Botswana Cayman Island Cameroon Chad Central African Republic Cyprus Comoros Corsica Djibouti Ecuador France French Polynesia Fiji Grenada Honduras India Kuwait Latvia Lebanon Libya Maldives Mali Mauritania Moldova Mongolia Montenegro Myanmar Nepal New Caledonia Panama Peru Philippines Rwanda Samoa Saudi Arabia Serbia South Africa Sri Lanka Tunisia Zimbabwe Edited April 8, 20205 yr by napadaj
April 8, 20205 yr Jel ima u Merkatoru ili Lindi ili negde da se kupe gace? Trebala bi mi i trenerka i neki sorc, al to nije toliko hitno.
April 9, 20205 yr 2 hours ago, Delija67 said: Jel ima u Merkatoru ili Lindi ili negde da se kupe gace? Trebala bi mi i trenerka i neki sorc, al to nije toliko hitno. Imaju, a imaju i Lili i TSV diskont.
April 9, 20205 yr Kome treba, 70% alkohol ima na Nonstopshopu, 810 din za 2 l (2 flaše od litar u pakovanju), dakle litar košta 405 din. Ima i pakovanje od 12 litara (12 flaša po litar), cena po litru je jedva nešto manja - 390 din za l. https://nonstopshop.rs/ciscenje-i-odlaganje/sredstvo-za-dezinfekciju-etil-alkohol-70/ https://nonstopshop.rs/ciscenje-i-odlaganje/etil-alkohol-70-12-litara-sredstvo-za-dezinfekciju/ Edited April 9, 20205 yr by vememah
April 9, 20205 yr Cini se da ima svega, makina stanca li stanca lidl se ne pridrzava mera Vlade, rastojanja su minimalna, pipaci su slobodni, o maskama necemo...