Jump to content

PPP vs. Coronavirus - tema za praktične savete i korisne informacije

Featured Replies

Hvala. Ovaj nema ništa od tih drugih, ima temp 37.9 i šizi...

... Shiit has hit the fan...

11 minutes ago, Frank Pembleton said:

Hvala. Ovaj nema ništa od tih drugih, ima temp 37.9 i šizi...

Pokušaj da ga smiriš. Verovatno se radi kod njega o onoj "histeričnoj" febrilnosti. Neka uzme brufen ili paracetamol. Ili još bolje neki bromazepam da se malo smiri. I nestaće mu temperatura.

Pokušaj da ga smiriš. Verovatno se radi kod njega o onoj "histeričnoj" febrilnosti. Neka uzme brufen ili paracetamol. Ili još bolje neki bromazepam da se malo smiri. I nestaće mu temperatura.
Pokušavamo nas trojica...

Očrkujem, kako vreme bude prolazilo, da će sve više ljudi odlepljivati na psihičkoj bazi 

Ja natopila krpu pred vratima rastvirom domestosa, za djonove

Sad se mislim, ne zelim da unesem ni kap domestosa u hodnik jer kuče šeta a ima obicaj da lize svoje sape

Inace ne znam sta da radim s njenim sapama nakon setnje.kao dezinfikujem svoje djonove a nhene sape perem vodom y kadi al vrv nije dovoljno. Pogotovo sto spava kod mene u krevetu. Al pre bih se ja zarazil i umrla nego nju da otruje neka hemija, ne bih to sebi nikad oprostila

Iskustca, predlozi, neko?

Btw ovaj mesec mi ne gine bar 100evra za vodu, perem ruke 20-30 puta na dan itd

1 minute ago, InvisibleLight said:

Sad se mislim, ne zelim da unesem ni kap domestosa u hodnik jer kuče šeta a ima obicaj da lize svoje sape

Inace ne znam sta da radim s njenim sapama nakon setnje.kao dezinfikujem svoje djonove a nhene sape perem vodom y kadi al vrv nije dovoljno. Pogotovo sto spava kod mene u krevetu. Al pre bih se ja zarazil i umrla nego nju da otruje neka hemija, ne bih to sebi nikad oprostila

šape vodom u kadici ali i sapunom.

52 minutes ago, Tresko said:

Ovde kažu 37,5 ali uz kombinaciju sa drugim simptomima. Kašalj, otežano disanje, malaksalost. Kao vrlo čest simptom ovde se prezentuje i konjuktivitis.

Da li se znaju kakvi su laboratorijski podaci?

Juce vadila krv ( private nigde nikog) jer sam odgadjala neky analizu mesecima pa reko ajd bar tu da budem mirna ( ok sve) i pomislih jel mirna sedimentacija i ok leukociti znace iskljucivanje i korone?? ( kod virusa padaju leukociti afair)

3 minutes ago, InvisibleLight said:

Slobodno se tuširaj 24/7, nabiće oni račun kao da ti preko AliExpressa stiglo Žuto more.

2 minutes ago, Tresko said:

šape vodom u kadici ali i sapunom.

Hvala, to sam jutros,,prvo prala njenim samponom a sad krenula sapunicom

Just now, Goranz said:

Slobodno se tuširaj 24/7, nabiće oni račun kao da ti preko AliExpressa stiglo Žuto more.

:laugh:

To sam isto pomislila,ionako mi prevelik bude

10 minutes ago, InvisibleLight said:

Da li se znaju kakvi su laboratorijski podaci?

Juce vadila krv ( private nigde nikog) jer sam odgadjala neky analizu mesecima pa reko ajd bar tu da budem mirna ( ok sve) i pomislih jel mirna sedimentacija i ok leukociti znace iskljucivanje i korone?? ( kod virusa padaju leukociti afair)

Koliko znam, samo ono što su mi rekli, povećanje leukocita nije značajno kod virusa, to je više značajno za bakterijske infekcije.

Ovde su druge stvari i markeri bitni.

5 minutes ago, Tresko said:

Koliko znam, samo ono što su mi rekli, povećanje leukocita nije značajno kod virusa, to je više značajno za bakterijske infekcije.

Ovde su druge stvari i markeri bitni.

Pa za virusne infekcije leukociti padaju, davni izvor medicinski casopis doduse..nije bitno..mislila sam da ako se neko sasro da moze eventualno da eliminise da ima covid nekim laborat.rezultatom 

Sad sam shvatio da imam nekoliko FFP3 maski, 4 nove i 2 korištene. Koliko se dugo takva maskica može upotrebljavati i mogu li se prati (ove korištene su plavkaste od bordoške juhe)? 

Bogat čovek.

2 hours ago, Zis said:

Sad sam shvatio da imam nekoliko FFP3 maski, 4 nove i 2 korištene. Koliko se dugo takva maskica može upotrebljavati i mogu li se prati (ove korištene su plavkaste od bordoške juhe)? 

Ne moraju da se peru, ali treba menjati one filtere. Najbolje jednom u nedelju dana, ako se ima.