cedo Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 (edited) @Redoran sta se promenilo u Turskoj, pa sad (od pre nekoliko dana) prijavljuju bezmalo 30k dnevno, a do sada redovno 1-2k registrirali Edited November 30, 2020 by cedo
Amos Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Kako šta? Pa valjda stigao novembar kao i svuda. 1
cedo Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 (edited) ne verujem da je samo to ... najednom poceli prijavljivati ~>15 puta vise slucajeva uz ogradu da ovo o cemu pricam je na worldometers Edited November 30, 2020 by cedo
vememah Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Po ovome su od 25.11. počeli da prijavljuju i asimptomatske (žuto na dijagramu po danima). https://en.wikipedia.org/wiki/COVID-19_pandemic_in_Turkey#Timeline
I*m with the pilots Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 On 28.11.2020. at 21:44, Budja said: Ako ste mislili da je Srbija dotakla dno, procitajte ovo: Ja sam sokiran. Ne izlazim iz kuce. Nema anestetika, pacijenti se intubiraju bez anestezije u svesnom stanju. Htela da podelim ovo na FBu u mom krugu ljudi, i iskoci mi obavestenje Quote You Can't Share Right Now To prevent any misuse, we temporarily restricted your account. w t f ?!
Redoran Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 4 hours ago, cedo said: sta se promenilo u Turskoj, pa sad (od pre nekoliko dana) prijavljuju bezmalo 30k dnevno, a do sada redovno 1-2k registrirali Рекао већ Vememah - почели су да убрајају асимптоматске случајеве у заражене, што раније опуштено нису радили него су бројали само оне који се јаве лекару. Едит: и уз то дошао новембар. 1
Baldrick S. Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Ja i dalje razmišljam šta je trigovalo ovo jesenje/zimsko sranje. Ima jedan datum (ne vidim lepo worldometar sa telefona) kad je sa tipa 100 slučajeva skočilo na 7000 pa odatle kako nam je sad. Nit se nešto dešavalo pre toga demoi i takve stvari, deca davno pre toga pošla u skolu, vreme bilo oko 20 stepeni, bukvalno ništa drugačije od recimo maja/juna/jula. Bem li ga, kemtrejlsi li su 5G li jeSent from my VOG-L29 using Tapatalk
steins Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 7 minutes ago, Zlurad said: Ja i dalje razmišljam šta je trigovalo ovo jesenje/zimsko sranje. Ima jedan datum (ne vidim lepo worldometar sa telefona) kad je sa tipa 100 slučajeva skočilo na 7000 pa odatle kako nam je sad. Nit se nešto dešavalo pre toga demoi i takve stvari, deca davno pre toga pošla u skolu, vreme bilo oko 20 stepeni, bukvalno ništa drugačije od recimo maja/juna/jula. Bem li ga, kemtrejlsi li su 5G li je Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Jeste. Tamo od 10og oktobra je krenuo cirkus.
Caligula Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Ne treba tu ni intuicija da se ukljuci, samo zdrav razum. Nije moglo drugacije bez mera i sa ovakvim ponasanjem ljudi globalno.
radisa Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 11 minutes ago, Zlurad said: Ja i dalje razmišljam šta je trigovalo ovo jesenje/zimsko sranje. Ima jedan datum (ne vidim lepo worldometar sa telefona) kad je sa tipa 100 slučajeva skočilo na 7000 pa odatle kako nam je sad. Nit se nešto dešavalo pre toga demoi i takve stvari, deca davno pre toga pošla u skolu, vreme bilo oko 20 stepeni, bukvalno ništa drugačije od recimo maja/juna/jula. Bem li ga, kemtrejlsi li su 5G li je Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Prskali iz vazduha 5 dana pre toga... Pogledaj na flightradaru, sigrno ima nekih čunih letova preko cele Evrope u to vreme...
Baldrick S. Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Prskali iz vazduha 5 dana pre toga... Pogledaj na flightradaru, sigrno ima nekih čunih letova preko cele Evrope u to vreme... Selili aerodrom Tegel na novi pa bilo vise letova. Aham Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Time Crisis Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Početak škole i sve ostalo, preko leta nema škole, nema studenata, ljudi su na godišnjem, grad poluprazan itd, od 1. septembra uvek kreće haos, naravno neće sutradan biti vidljivi efekti.
Baldrick S. Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Osnovne I srednje krecu avgusta. Svi su do polovine avgusta kućama u to vreme. Za fakultete ima logike jer fakulteti kreću ili početkom Oktobra ili sredinom.Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Recommended Posts