Joe D Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 imaju tipa 6 puta manje stanovnika, a umire im preko 200 svaki dan.
pasha Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Izgleda da ce Cesi prvi da popustaju sa merama. Ulaze u jednocifrene brojeve zarazenih na dan na veliki broj testiranja.
mlatko Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 sad kad im nagrne u Prag 5 miliona engleza, nemaca, rusa i rusinki. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
pasha Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Valjda ce i Srbi izaci iz sume tj. stanova do tada pa da se svi druzimo na slobodnoij teritoriji praskih pivnica i dobrog vojaka Svejka.
tonyk Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Od vesti za češku danas sam video samo da i nudisti moraju da imaju maske.
Lena Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 4 hours ago, radnik said: ... dobro je sto si dosao, zeznut je ovaj sad virus, odmah ide na pluca ... Taj virus je prisutan poslednjih nekoliko godina, znam zbog dece u školi. Jedan dečak je tokom vikenda imao temperaturu, mama ga u ponedeljak odvela lekaru, pravo ga zadržali u bolnici zbog početka upale pluća. Nije kašljao, nikakvih simptoma nije bilo osim temperature. To se desilo pre 3 godine. Dosta dece je i tada bilo bolesno, kao i sada u januaru...
renne Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Quote Republički štab za vanredne situacije Republike Srpske (RS) saopštio je da je od danas nošenje rukavica i zaštitnih maski na otvorenom u RS obavezno i više nije samo preporuka. Nošenje rukavica i zaštitnih maski na otvorenom kontrolisaće nadležna inspekcija i Komunalna policija. Takođe je naloženo svim preduzetnicima koji pružaju usluge građanima da nose zaštitne maske i rukavice, da obavezno sprovode mere dezinfekcije, te da obezbede maske i rukavice onim građanima koji ih nemaju. U Republici Srpskoj je od danas svim građanima zabranjeno okupljanje u grupama većim od tri osobe na javnim mestima. "Nepoštovanje ove mere zabrane sankcionisaće se u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru", navedeno je u zaključku koji je doneo Republički štab za vanredne situacije.
Lancia Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Mogu vam reci da sam da sam iznenadjen kako se Spanci pridrzavaju mera v.stanja. Da nije bilo politickih mitinga, kad im vreme nije i famozne utakmice Atalanta - Valensija, bila bi ovo potpuno druga pesma. Ovaj narod zasluzuje mnogo bolje politicare (nista novo nisam rekao, al' ajde).
villiem Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 6 minutes ago, Lancia said: Mogu vam reci da sam da sam iznenadjen kako se Spanci pridrzavaju mera v.stanja. Da nije bilo politickih mitinga, kad im vreme nije i famozne utakmice Atalanta - Valensija, bila bi ovo potpuno druga pesma. Ovaj narod zasluzuje mnogo bolje politicare (nista novo nisam rekao, al' ajde). Ako te ne mrzi stavi recenicu dve kakve su mere, mozda si postavio vec al ovde su aktuelna ta razmatranja Revans utakmice je odigran u Valensiji... jel uopste odigran ? Posto je Madrid prvi buknuo...
cedo Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 (edited) odigran je elklasiko sa punim stadionom gresim li ? Edited April 11, 2020 by cedo
Lancia Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 (edited) 9 minutes ago, villiem said: Ako te ne mrzi stavi recenicu dve kakve su mere, mozda si postavio vec al ovde su aktuelna ta razmatranja Revans utakmice je odigran u Valensiji... jel uopste odigran ? Posto je Madrid prvi buknuo... Pa pravo v.stanje, nema setnje, sporta, plaze, zatvorene skole, svako moze samo do najblize prodavnice, oni koji rade moraju da imaju putni nalog, ove nedelje se nastavlja i proizvodnja koja nije esencijalna ali restorani, kafici i sve radnje koje nisu prehrambenog tipa ostaju zatvorene. Madrid je buknuo zbog politickih kretenskih skupova a revans u Valensiji se igrao bez publike na stadionu, ali su navijaci bili ispred i lokali, navijali i druzili se zajedno Edited April 11, 2020 by Lancia
Lancia Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 1 minute ago, cedo said: odigran je elklasiko sa punim stadionom gresim li ? I to. Divota jedna.
renne Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Just now, Lancia said: I to. Divota jedna. da, 79000 duša je bilo
Recommended Posts