Tihajeza Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 7 hours ago, dare... said: https://covid19.healthdata.org/united-states-of-america Ne znam da li su ovi dijagrami predikcije bili, pa za svaki slučaj da postavim... Znači ovo su predikcije i dijagrami razvoja za svaku zemlju ponaosob, u zavisnosti od trenutno raspoloživih informacija... Srbije nema na ovom spisku, ali ima suseda pa se da skontati otprilike naša sudbina... UK ima na primer jako lošu prognozu u narednih par nedelja zbog nedostatka medicinskih kapaciteta i kasnih restrikcija... Švedska recimo nema tako lošu prognozu, kakvu sam mislio da će imati... Vredi pogledati, iako su dati rasponi prilično veliki... Po ovome SAD juče i danas dostiže vrhunac dnevnih novih slučajeva. Posle toga nagli pad.
Desmond Bojčinski Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 9 hours ago, steins said: moj klinac je bukvalno povrćao balončiće šlajma. Identična slika kod buraza. Oko prvog marta se rastavljao od života od kašlja od gripa koji je pokupio od klinaca.
radnik Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 I moj klinac se krajem januara pocetkom februara borio sa nekim virusom. 39.5 je imao temperaturu, ja ga odveo peti dan temperature da ga dr. 'poslusa' blag kasalj je imao. oko 2 sedmice bio slomljen samo je lezao. U razdedu par dana ih je bilo samo 10, to je kraj januara pred raspust. Odmah nakon njega i mene je uhvatilo, otprilike 2 nedelje. Temperatura 39, isto blag kasalj. peti dan sam otisao u DZ zbog pluca, jer sam u 5 prethodnih godina imao 2 upale pluca. Doktorka mi dala 5 antibiotika, nije se 'spustilo' na pluca, ali mi je rekla, odlicno se secam ... dobro je sto si dosao, zeznut je ovaj sad virus, odmah ide na pluca ... tad se uopste nije toliko pricalo i pisalo o koronavirusu. Uglavnom, zbog stanja mojih pluca, nadam se da sam prelezao
dare... Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 (edited) Mislim da bi sa velikom pažnjom trebali da ispratimo Austriju. Ona je 10-15 dana ispred nas i predstavlja izvanredan reper za sve mere popuštanja, strategije, testove, brojeve i tabele koje nas čekaju... Edited April 11, 2020 by dare...
villiem Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 17 minutes ago, radnik said: I moj klinac se krajem januara pocetkom februara borio sa nekim virusom. 39.5 je imao temperaturu, ja ga odveo peti dan temperature da ga dr. 'poslusa' blag kasalj je imao. oko 2 sedmice bio slomljen samo je lezao. U razdedu par dana ih je bilo samo 10, to je kraj januara pred raspust. Odmah nakon njega i mene je uhvatilo, otprilike 2 nedelje. Temperatura 39, isto blag kasalj. peti dan sam otisao u DZ zbog pluca, jer sam u 5 prethodnih godina imao 2 upale pluca. Doktorka mi dala 5 antibiotika, nije se 'spustilo' na pluca, ali mi je rekla, odlicno se secam ... dobro je sto si dosao, zeznut je ovaj sad virus, odmah ide na pluca ... tad se uopste nije toliko pricalo i pisalo o koronavirusu. Uglavnom, zbog stanja mojih pluca, nadam se da sam prelezao Dosta ljudi je bilo sa slicnim problemima u januaru i februaru, meni deluje da niko tada nije imao covid zbog toga sto nije doslo do eksplozije a kretali smo se
čekmeže Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 13 minutes ago, villiem said: Dosta ljudi je bilo sa slicnim problemima u januaru i februaru, meni deluje da niko tada nije imao covid zbog toga sto nije doslo do eksplozije a kretali smo se Naravno, nego se sad ljudi tripuju.
Ravanelli Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 (edited) Naravno da to u januaru nije bio covid A da nije eksplodiralo... U vrtickoj grupi je u jednom danu bilo 3/23 dece tu Edited April 11, 2020 by Ravanelli
iDemo Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 1 hour ago, dare... said: Mislim da bi sa velikom pažnjom trebali da ispratimo Austriju. Ona je 10-15 dana ispred nas i predstavlja izvanredan reper za sve mere popuštanja, strategije, testove, brojeve i tabele koje nas čekaju... 10-12 tops: https://aatishb.com/covidtrends/ Nije to daleko ako ne bude nekih velikih iznenadjenja u medjuvremenu.
napadaj Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 (edited) http://www.dailyjournal.net/2020/04/10/lt-mexico-virus-outbreak-ventilator-factory/ TIJUANA, Mexico — The northern Mexico border state of Baja California closed a plant run by the Anglo-American health care firm Smiths Medical Friday for allegedly refusing to sell ventilators to Mexican hospitals. I šta uradiše Turci jbt Edited April 11, 2020 by napadaj
mlatko Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Erdogan kao da želi da gurne jos par miliona svojih preko granice i sruši zid.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
tonyk Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 I belgijanci prestigli kineze.Ne tako davno delovalo je nemoguće i katastrofalno, takoreći vrhunac, kad su italijani to dostigli.A u stvari je tek počinjalo.
Joe D Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 belgija je definitivno najgora do sada, a i dalje niko nista ne prica o njima.
gone fishing Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 (edited) da kod njih je letalitet tek za nijansu manji nego u italiji ali zbog manje stanovnika u odnosu na velike evropske zemlje ne upadaju u oči Edited April 11, 2020 by gone fishing
Recommended Posts