duda Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Just now, borris_ said: Pariz hvala trudiću se da zapamtim, ali naprosto više ne mogu da pohvatam
borris_ Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Za sada nemam temperaturu a mjerio sam je citave prosle sedmice (radi slucaja u komsiluku).
vememah Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 30 minutes ago, borris_ said: Pa trenutno, kinezi vise nisu problem. Treći dan zaredom imaju više uvezenih slučajeva nego sopstvenih. Quote Mainland China had 16 new confirmed cases on Sunday Of the new figures, 12 were imported infections, exceeding locally transmitted cases for the third day. https://globalnews.ca/news/6681553/china-coronavirus-cases-imported/
Lezilebovich Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Ne znam da li se pominjao ranije ovaj tracker, MS kaže da radi u realtajmu i prikuplja zvanične podatke https://www.bing.com/covid
duda Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 jbg, ostaje jedino ako osetimo simptome, zapucati u kinu
Lo Zingaro Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Just now, dùda said: jbg, ostaje jedino ako osetimo simptome, zapucati u kinu Ja sam inace treba biti u Kini ove nedelje poslovno.
cedo Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 (edited) 10 minutes ago, lo zingaro said: Ja sam inace treba biti u Kini ove nedelje poslovno. ako im sad zakucas na vrata iz italije streljace te Edited March 16, 2020 by cedo
roux senyurt Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 kod nas (amsterdam), bogu hvala, odlucise sinoc da pozatvaraju skole, vrtice, kafane, restorane i teretane. do tog trenutka zivot je tekao relativno normalno i osim onih koji su iskusni u vanrednim situacijama (u mom slucaju ratovi), svi su cesljali kose dok je selo gorilo. ja sam vec pre dve nedelje zadrzao decu kuci (srednja i osnovna skola), uz izgovor da su bolesne, u nadi da cu uspeti da ih zadrzim kuci dok se vlasti smiluju i zatvore skole. do pre desetak dana u apotekama i drogerijama se moglo kupiti dezinfekcijskih sredstava, a sada su rafovi prazni. narod je navalio i na supermarkete i danas, kada sam probao da dopunim zalihe, naisao sam na tuznu prazninu. online kupovina i dostavka hrane na kucnu adresu je gotovo nemoguca. ono sto sam danas porucio stici ce za 14 dana.
mraki Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 (edited) 22 minutes ago, Lezilebovich said: Ne znam da li se pominjao ranije ovaj tracker, MS kaže da radi u realtajmu i prikuplja zvanične podatke https://www.bing.com/covid Dobar link. Ovo bi moglo i na onu zaključanu temu @Redoran @James Marshall Edited March 16, 2020 by mraki
snooker Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 10 minutes ago, roux senyurt said: kod nas (amsterdam), bogu hvala, odlucise sinoc da pozatvaraju skole, vrtice, kafane, restorane i teretane. do tog trenutka zivot je tekao relativno normalno i osim onih koji su iskusni u vanrednim situacijama (u mom slucaju ratovi), svi su cesljali kose dok je selo gorilo. ja sam vec pre dve nedelje zadrzao decu kuci (srednja i osnovna skola), uz izgovor da su bolesne, u nadi da cu uspeti da ih zadrzim kuci dok se vlasti smiluju i zatvore skole. do pre desetak dana u apotekama i drogerijama se moglo kupiti dezinfekcijskih sredstava, a sada su rafovi prazni. narod je navalio i na supermarkete i danas, kada sam probao da dopunim zalihe, naisao sam na tuznu prazninu. online kupovina i dostavka hrane na kucnu adresu je gotovo nemoguca. ono sto sam danas porucio stici ce za 14 dana. cak i taze Amazon.nl? :(
Ravanelli Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 6 minutes ago, vememah said: Jel ima neko objasnjenje za blag (nikakav) odgovor engleske na krizu? Jesu li oni kao u keep calm and carry on fazonu?
duda Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 1 minute ago, Ravanelli said: Jel ima neko objasnjenje za blag (nikakav) odgovor engleske na krizu? Jesu li oni kao u keep calm and carry on fazonu? pa hoće da postignu ''imunitet krda'' pisalo se svuda o tome
אַף אֶחָד Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 1 minute ago, Ravanelli said: Jel ima neko objasnjenje za blag (nikakav) odgovor engleske na krizu? Jesu li oni kao u keep calm and carry on fazonu? Pisalo se dosta na prethodnim stranama. Uglavnom je utisak da je Borisova debilana u pitanju.
Dankan Ajdaho Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 A očito žele i da rasterete penzione fondove i zdravstveni sistem.
Recommended Posts