Jump to content
IGNORED

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Skyhighatrist

Recommended Posts

Posted

Zatvorice i nasi moroni u ponedeljak.

Posted
5 minutes ago, Bogotac said:

Zatvorice i nasi moroni u ponedeljak.

mada je vucic izgleda na granici da potpuno dekompenzuje. mozda i nastavnike i decu potera pod oruzanom pratnjom u skolu.

Posted

U Madjarskoj je juce ujutro (petak, 8:00), Orban objavio da se skole nece zatvarati, zato sto deca nisu rizicna grupa. I zato, sto bi u tom slucaju zaposleni u skolama morali da budu poslati na prinudni odmor (za koji je naglasio da je neplacen).

Eh, ali mu se tada dogodila

gradjanska neposlusnost - u mnogim skolama se nije pojavilo vise od polovine dece.

Uvece, u 21:15, je izjavio da se skole zatvaraju od ponedeljka.

Naravno, drzavni mediji su ceo dan przili o tome kako se u skolu mora ici i da bi u suprotnom ekonomija pretrpela ogromnu stetu. I za sve to su okrivili opoziciju, koja je trazila zatvaranje.

Posted

sta je svetlo plavo, sta filozofiraju

Posted (edited)

У Републици Србији је до 8 часова 14. марта 2020. године регистрован укупно 41 потврђен случај COVID 19.

Од последњег извештаја до 8 часова, 14.03.2020. године тестирани су узорци 17 особа од којих je 6 позитивних и 11 негативних на нови корона вирус

41 na sveukupno urađenih  256 testova

Edited by Svarog
Posted

ovo kurcenje moze skupo da nas kosta, orban i vucic zatezu, gledaju verovatno kako moze uk, ne kontaju ljudska kretanja i geografiju, debilcine

Posted
10 minutes ago, Aleksija said:

mada je vucic izgleda na granici da potpuno dekompenzuje. mozda i nastavnike i decu potera pod oruzanom pratnjom u skolu.

Nece imati kome da predaju u skoli nastavnici,komsinica radi kao uciteljica u osnovnoj skoli,od 34 ucenika u petak joj bilo 9 na casovima.

Posted

Vucic da prizna gresku, to ce malo teze da ide.Vec se vidi da njihova "strategija" minimalnog testiranja polako pada u vodu. 

Posted

Naravno,inace mi komsinica kaze da moroni iz minisarstva prete i vrse pritisak na skole,direktore da ne zatvaraju skole,iako su vec sada poluprazne,pa tako i sami direktori zovu roditelje i prete sankcijama za decu koja ne dolaze u skolu.Pakao.

Posted

6/11 u poslednjih 14 sati

Neko je kačio dokument sa brojkama u Nemačkoj, Italiji, Francuskoj i Iranu, da li ga i dalje apdejtuje?

Posted

Naredili su i da se školska takmičenja ne odlažu, danas je okružno / gradsko iz više predmeta, ide gomila dece... 

Posted

Orban je sinoc objavio i stanje inventara: 

"The Prime Minister gave a quick overview of Hungary's stocks of protective gear and medical equipment: The country has 2000 breathing machines, 2000 anaesthetic machines, 22 million pairs of gloves and 1.2 million masks. "

Posted
17 minutes ago, Bogotac said:

Nece imati kome da predaju u skoli nastavnici,komsinica radi kao uciteljica u osnovnoj skoli,od 34 ucenika u petak joj bilo 9 na casovima.

ne uzdam se ja u to sasvim.

Posted

Ja i dalje nisam konačno odlučio da li da vodim klinca na neko takmičenje u recitovanju.
Hanuma mi trenutno skače po ganglijama da ne ludujem i ne paničim, a meni se taaaako paniči [emoji45]

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Posted (edited)

Od 40 do 4000 kratak je put - 2-3 nedelje kaze Spanija. Neka sedi kuci ko god moze da se uspori ovo bar malo

Edited by Boza_zvani_Pub