Aleksija Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Just now, ToniAdams said: i tebi! ma oke je, proslo je gotovo skroz. najveci utisak su mi lekari i njihova zbunjenost. dobro je, mislila sam sta je s tobom. ovde su, srecom, sve sami eksperti i profesionalci
adam Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 i gardijan kaze da je bolsonaro fasovao virus. u uk lokalni i izbori za gradonacelnike pomereni za godinu dana, trebali biti u maju. skole jos rade, pabovi i klubovi takodje. samo su veca okupljanja fasovala ban. kazu da idu na to da uspore najezdu da bi zdravstvo moglo da se bori s tim. jebat ga, neam pojma...
ToniAdams Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Just now, Aleksija said: dobro je, mislila sam sta je s tobom. ovde su, srecom, sve sami eksperti i profesionalci ih!
ToniAdams Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 fala fala elem, apropos mitske izdrzljivosti nejaci http://rs.n1info.com/Region/a577708/Zarazeno-dete-iz-vrtica-u-Zagrebu.html?fbclid=IwAR2Gvr0pfEyoaqS4Ok1aqIWZQCLlpQKZsFgYz923oICMMSVb8DnEVZmXyvE
InvisibleLight Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 3 minutes ago, ToniAdams said: ih! Isto se mislim gde si zadnjih 10ak dana
SNARC Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 4 minutes ago, adam said: i gardijan kaze da je bolsonaro fasovao virus. u uk lokalni i izbori za gradonacelnike pomereni za godinu dana, trebali biti u maju. skole jos rade, pabovi i klubovi takodje. samo su veca okupljanja fasovala ban. kazu da idu na to da uspore najezdu da bi zdravstvo moglo da se bori s tim. jebat ga, neam pojma... Juce videh slike sa konjickih trka u Celtnamu..navodno, bilo prisutno 80 tisuca ljudi ? Jel tacno to ?
אַף אֶחָד Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 22 minutes ago, lo zingaro said: U Italiji nisu zatvorili banke i poste. U Venetu su bile zatvorene, bar neko vreme. Iz prve ruke.
adam Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Just now, SNARC said: Juce videh slike sa konjickih trka u Celtnamu..navodno, bilo prisutno 80 tisuca ljudi ? Jel tacno to ? naravno da je tacno. jos najbolje da se pravila i zakoni odnose na sve.
ToniAdams Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Just now, InvisibleLight said: Isto se mislim gde si zadnjih 10ak dana da sam znao da ce ovako lepi docek biti, cesce bih bivao banovan!!!
duda Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 samo da zahvalim moderaciji na onom tekstu, srca ste mislim da ovo mesto upravo treba da bude takvo da pomogne, a ne da širi paniku
napadaj Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Direktor Zavoda za javno zdravlje u Čačku Alksentije Tošić kaže da je na proslavi rođendana, kojoj je prisustvovala osoba iz Nemačke zaražena koronavirusom, bilo oko 250 gostiju i osoblja. On navodi da su sve te osobe stavljene na spiskove Zavoda. Prema njegovim rečima, ogroman broj nema nema nikakve simptome, a kako pretpostavlja dr Tošić, velika većina uopšte nije ni zaražena. Pa ipak, svi oni su potencijalni nosioci virusa i prenosioci zaraze i zbog toga će njihovo stanje biti praćeno. http://moravainfo.rs/2020/03/oko-250-osoba-potencijalno-bilo-u-kontaktu-sa-zarazenom-zenom-iz-nemacke-medju-njima-i-mnogo-skolaraca/
gospa buba Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 11 minutes ago, ToniAdams said: da sam znao da ce ovako lepi docek biti, cesce bih bivao banovan!!! ja samo vidim da se ovaj topik koristi nenamenski, a ti kako hocesh ziv bijo dobrodosho
Recommended Posts