banecare1 Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 32 minutes ago, dùda said: ima l' negde da se vide podaci o umrlima ? ono, da li su to ljudi iz nekih rizičnih skupina ili ne ? samo stari ljudi 70+ umiru . video sam par puta podatke, ali ne znam gde da ih nadjem sada.
Skyhighatrist Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 Quote According to China’s National Health Commission, the case fatality rate of the novel coronavirus is 2.1 percent in the country as of Monday. The mortality rate in central China’s Hubei Province is 3.1 percent, while the figure stands at 4.9 percent in Wuhan City, the epicenter of the disease’s outbreak. Hubei Province accounts for 97 percent of all fatalities, which means the number excluding Hubei Province is 0.16 percent, said the commission. Around 80 percent of the deaths are over the age of 60, while 75 percent of them had underlying conditions like cardiovascular and cerebrovascular diseases and diabetes, the national health body said. Današnja kzš
barrcode Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 ima l' negde da se vide podaci o umrlima ? ono, da li su to ljudi iz nekih rizičnih skupina ili ne ?Pošto u kinesku stastiku ne verujem ni najmanje, moramo da se oslonima na druge zemlje. Za sada imamo 2 smrtna slučaja. Jedan na Filipinima (imao je 40 i nesto) i jedan noćas u Hong Kongu (30 i nešto).Ništa od toga "pogađa samo starije".
Skyhighatrist Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 Ne kaže "samo", nego 80%, od čega 75% sa ozbiljnim bolestima i pre virusa. Isto to je WHO saopštio pre neki dan (ne tačne procente, ali da su u najvećoj opasnosti od smrta stariji/bolesni).
duda Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Hm. Nisam nešto mnogo pametnija posle vaših odgovara. Hvala, bez obzira.
Skyhighatrist Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 Disturbing shit, ne morate da gledate video ako se lako potresete... Google translate: Quote The new coronavirus causes pneumonia, slow loss of lung function, lack of oxygen in the brain, resulting in fainting. Due to severe lack of oxygen caused by a large number of calcium ions in the cells, brain cells collapse, causing convulsions and death. If you find chest tightness, accompanied by blue lips or nails - hurry to the hospital, do not hesitate.
Caligula Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 ovo vise lici na srcani udar (ili mozdani) ne kapiram bas ovo u videu, kakva je veza sa virusom?
duda Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 (edited) ne znam da li ovo liči na srčani (ne bih rekla), ali na moždani ne liči kako ne kapiraš, pa čovek umire, kolaps totalni, valjda moždanih ćelija užas, užas, užas, ne klikćite Edited February 4, 2020 by dùda
Caligula Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 5 minutes ago, dùda said: kako ne kapiraš, pa čovek umire, kolaps totalni, valjda moždanih ćelija to je jasno, samo sto ne lici na virus.
duda Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 1 minute ago, Caligula said: to je jasno, samo sto ne lici na virus. pa kako se umire od virusa ? pa uvek od komplikacija, uglavnom sa plućima mislim, ne znam da postoji neka određena slika, kako se umire od virusa ?
Krošek Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 26 minutes ago, beyoncé said: i krošekovog posta koji me inspirisao da se uključim, makar kako sam ga ja razumela nemam... prituzaba
beyoncé Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 (edited) wow, sad vidim da sam baš preterala sledeći put kada osvane kilometarski post znajte da imam mnogo posla sa, što bi se reklo, dedlajnom, i potrebu da prokrastiniram bear with me :( e, krošek, izvini Edited February 4, 2020 by beyoncé izgreših i sva slova
Recommended Posts