Tsai Posted August 30 Posted August 30 Probudio se sa bolom u grlu, blagim. Reko ajde da se testiram pre nego sto odem u kancelariju da ne zarazim ljudi i bang 4.put pozitivan. Obaram rekorde ceka me wolt vikend na gajbi Kapiram da vise to niko ni ne radi nego ljudi idu bolesni 4
bags Posted August 30 Posted August 30 Kod mene u timu troje ima upalu pluca ali niko nije radio test. Za stolom danas u kantini zena opusteno kaze imala sam u utorak pozitivan test ali imam xyz i moram biti u kancelariji. 1 1
Tsai Posted August 30 Posted August 30 12 minutes ago, bags said: Za stolom danas u kantini zena opusteno kaze imala sam u utorak pozitivan test ali imam xyz i moram biti u kancelariji.
Tsai Posted September 3 Posted September 3 U celom gradu nema nijedan brzi test na kovid. Zvao sam trideset apoteka. Ima li neko ideju?
Mel Posted September 3 Posted September 3 19 minutes ago, Tsai said: Ima li neko ideju? Pa tesko je reci ovako napamet, ali otprilike 50% sanse da ga imas a 50% sanse da ga nemas.
Tsai Posted September 3 Posted September 3 Nasao sam u ivancic i sin apoteci u resavskoj, poslednja dva testa. Negativan. Mozda odem na Vranjkovica @Nikodije
Tihajeza Posted September 3 Posted September 3 Meni je seka doktorka rekla da se ne testiram, pre neki dan kad me drmnula temperatura, jer virus brzo mutira i veliko je pitanje da li će ga test koji kupiš uopšte detektovati. Kovid odavno ne obara ko pre 3-4 godine, posle delta soja liči na blaži grip, ako i toliko. I treba da se ponašaš tako, nećeš duvati ljudima i kašljati im po radnom mestu, posebno obazriv biti oko starih, bio grip ili kovid. 4
Filozof manijak Posted September 3 Posted September 3 Jedno desetak ljudi koje poznajem dobilo je upalu pluča, u poslednjih pola meseca.I svi covid negativni (na brzom testu)
Svemir Zeka Posted October 1 Posted October 1 Ovo prvo je odlično. Taman sam i ja primetila da sam u poslednjih 3-4 godine zaglupela, ali i ne overthinkujem niti ruminiram, milina božija. Konačno od mene normalan čovek. 2 1
Mel Posted October 1 Posted October 1 1 hour ago, Svemir Zeka said: Ovo prvo je odlično. Taman sam i ja primetila da sam u poslednjih 3-4 godine zaglupela, ali i ne overthinkujem niti ruminiram, milina božija. Konačno od mene normalan čovek. Nije odlicno, nego da potvrdim da sam skontala da je kovid u pitanju za neke neuroloske razlike koje vidim kod sebe. Pisala sam to vec. Sad sam se i stabilizovala ali jedno vreme sam cesto imala neke brain fogs. I potvrdjujem da me cesce hvata ravna linija, a to opet koliko je dobro ponekad i nije. Mislim kao da postajem neurotipical a ko to zeli jbt.
Recommended Posts