Tsai Posted August 30, 2024 Posted August 30, 2024 Probudio se sa bolom u grlu, blagim. Reko ajde da se testiram pre nego sto odem u kancelariju da ne zarazim ljudi i bang 4.put pozitivan. Obaram rekorde ceka me wolt vikend na gajbi Kapiram da vise to niko ni ne radi nego ljudi idu bolesni 4
bags Posted August 30, 2024 Posted August 30, 2024 Kod mene u timu troje ima upalu pluca ali niko nije radio test. Za stolom danas u kantini zena opusteno kaze imala sam u utorak pozitivan test ali imam xyz i moram biti u kancelariji. 1 1
Tsai Posted August 30, 2024 Posted August 30, 2024 12 minutes ago, bags said: Za stolom danas u kantini zena opusteno kaze imala sam u utorak pozitivan test ali imam xyz i moram biti u kancelariji.
Tsai Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 U celom gradu nema nijedan brzi test na kovid. Zvao sam trideset apoteka. Ima li neko ideju?
Mel Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 19 minutes ago, Tsai said: Ima li neko ideju? Pa tesko je reci ovako napamet, ali otprilike 50% sanse da ga imas a 50% sanse da ga nemas.
Tsai Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 Nasao sam u ivancic i sin apoteci u resavskoj, poslednja dva testa. Negativan. Mozda odem na Vranjkovica @Nikodije
Tihajeza Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 Meni je seka doktorka rekla da se ne testiram, pre neki dan kad me drmnula temperatura, jer virus brzo mutira i veliko je pitanje da li će ga test koji kupiš uopšte detektovati. Kovid odavno ne obara ko pre 3-4 godine, posle delta soja liči na blaži grip, ako i toliko. I treba da se ponašaš tako, nećeš duvati ljudima i kašljati im po radnom mestu, posebno obazriv biti oko starih, bio grip ili kovid. 4
Filozof manijak Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 Jedno desetak ljudi koje poznajem dobilo je upalu pluča, u poslednjih pola meseca.I svi covid negativni (na brzom testu)
Tsai Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 pa znaci da nije bas ko blazi grip posle delte...
Svemir Zeka Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 Ovo prvo je odlično. Taman sam i ja primetila da sam u poslednjih 3-4 godine zaglupela, ali i ne overthinkujem niti ruminiram, milina božija. Konačno od mene normalan čovek. 2 1
Mel Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 1 hour ago, Svemir Zeka said: Ovo prvo je odlično. Taman sam i ja primetila da sam u poslednjih 3-4 godine zaglupela, ali i ne overthinkujem niti ruminiram, milina božija. Konačno od mene normalan čovek. Nije odlicno, nego da potvrdim da sam skontala da je kovid u pitanju za neke neuroloske razlike koje vidim kod sebe. Pisala sam to vec. Sad sam se i stabilizovala ali jedno vreme sam cesto imala neke brain fogs. I potvrdjujem da me cesce hvata ravna linija, a to opet koliko je dobro ponekad i nije. Mislim kao da postajem neurotipical a ko to zeli jbt.
Recommended Posts