Shan Jan Posted Saturday at 19:43 Posted Saturday at 19:43 Dve istine mogu biti tacne istovremeno. I mi smo matori a i losije je sve vise. Dodaj tome da postaje bolje u celom ostalom svetu i naravno da ce ljudi da pizde. 2
garcia Posted Saturday at 22:59 Posted Saturday at 22:59 sećam se košave koja je bila na ivici elementarne nepogode tamo negde 2011-2012. od tada... bonaca. 3
morgana Posted Sunday at 07:06 Posted Sunday at 07:06 (edited) mislim da cu da uzmem phillips jer uopste ne koristi jonizaciju i ne emituje ozon. citam negdje da je za xiaomi, i pored mogucnosti da se ona kroz app iskljuci, dilema da li je jonizacija dio tehnologije preciscavanja (a ne dodatna funkcija) i da li i pored iskljucivanja kroz app ostaje da radi u nekoj mjeri (iako manjoj, jasno je iz znacajnog pada performansi aparata) ne upisuju mi se doktorske studije iz oblasti preciscavanja vazduha, lakse mi je da kupim drugi brend nego da razmisljam koji je review radjen kroz jednosatni test relevantan. btw za slucaj da neko posegne za dyson-om kroz sbb - taj konkretan model je prelos, prodaje ga samo fensi brend. Edited Sunday at 07:19 by morgana 1
morgana Posted Sunday at 07:38 Posted Sunday at 07:38 (edited) sta je frilenserski ugao, dyson kroz sbb... dok zapravo vi mozete da kupite besmisleno skup besmisleni aparat gdje god hocete, jer imate kreditne kartice Edited Sunday at 07:39 by morgana 1
garcia Posted Sunday at 07:41 Posted Sunday at 07:41 a posle lako možemo uzeti kredit da refinansiramo rupu na kreditnoj kartici po nižoj kamatnoj stopi... 4
Recommended Posts