simetrije Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Nolo i Lošmi sutra u večernjem terminu, Rođa i onaj Trumpovac oko 15h.
Jumanji Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Jesam li vam rekla da se trenutno u ovakvoj postavci stvari, talenata i forme, najvise posle Mede plasim povampirenog Stena?E sada kazem. Rus muci Novaka, ali Svajcarac je jedini nadigrao Novaka ko niko. No, da vidimo kakav ce protiv Milosa na teren, ova tragedija sa Kobijem ga je sigurno jako pogodila, bili su prijatelji.
nenad Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 1 minute ago, Jumanji said: Jesam li vam rekla da se trenutno u ovakvoj postavci stvari, talenata i forme, najvise posle Mede plasim povampirenog Stena? E sada kazem. Rus muci Novaka, ali Svajcarac je jedini nadigrao Novaka ko niko. No, da vidimo kakav ce protiv Milosa na teren, ova tragedija sa Kobijem ga je sigurno jako pogodila, bili su prijatelji. mislim da bi novak vise voleo da igra protiv stena, nego protiv nadala u eventualnom finalu. btw, nadal ima ubedljivo najtezi zdrijebtm.
Ras Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Izvanredan tenis u trećem setu. Kirjos je imao dobru šansu za brejk, ali je Rafa sve vrhunski odbranio.
Mil@n Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Stana bi Novak sada ugazio. Toliko je malo igrao u poslednje vreme Stan da nema teoretske šanse da igra sa Novakom na pet setova, a nema šanse ni da ga dobije u 3. Daj bože da se sretnu.
Ros Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 11 minutes ago, nenad said: mislim da bi novak vise voleo da igra protiv stena, nego protiv nadala u eventualnom finalu. btw, nadal ima ubedljivo najtezi zdrijebtm. jedino zasto bi novak radije igrao protiv stena je zbog bodova koje nadal gubi. igracki mu nadal od svih preostalih najvise lezi
Jumanji Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 jedino zasto bi novak radije igrao protiv stena je zbog bodova koje nadal gubi. igracki mu nadal od svih preostalih najvise lezi Ma apsolutno. Kakvi da ne bira Rafu umesto Stena, nema trika. Evo mogu ja da potpisem negde?To sto je neko naizgled u losijoj formi, ili nema neki rezulat prethodno, valjda vas je sport naucio da nema nikakve veze, a Sten je najgori moguci machup, naravno kada ga krene. A cesto ga oce protiv Novaka.Novaku zelim samo Rafu, zna on sa njim kako treba, pod uslovom da dodje do tog cilja.
Max Morlock Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Sten, Rafa, Saša... A grbavog niko ni iz zezanje da uzme u obzir? [emoji2]Sent from my SM-N950F using no brains...
SNARC Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Retko sta je tako zalosno kao protraceni talenat.
Jumanji Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Neka grbavog neki dr put. Nesto nisam raspolozena za njega sada [emoji4]
nenad Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 ja mislim da ce sten da izgubi od zvereva. uopste me on ne plasi.
Jumanji Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Nije uopste to iskljuceno. Samo nije to poenta, vec da je za Novaka jako opasan.
Recommended Posts