pbg12345 Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 (edited) @goofs a-a da,da unutar 4, ja sam se prebacio da to vazi ako su unutar 1 u odnosu na 8og pa ajde, u tom slucaju ima i nekog takmicarskog smisla, a najverovatnije je na prvom mestu ovo sto ti kazes hvala samo ovo za 72 ne razumem, portland je npr na 66 a vidim evo gore stoji da ce odigrati (kao i svi ostali uostalom) 8 tekmi @Joe D 'nako jasno da su sanse svakim danom sve manje, odnosno sad vec deluje minimalne da se odigra Edited July 1, 2020 by pbg12345
goofs Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 E, moja greska, ipak ce imati nejednak broj utakmica, sto je super-sranje, naravno, moze da se desi da ekipa sa vise pobeda bude ispod ekipe sa manje pobeda. Mislim da je inicijalno bilo da se targetira 72, ali ovako su dobili svako po osam.
theanswer Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 1 hour ago, Joe D said: Jel vi mislite da ce ova miki maus liga stvarno da se odrzi, ili raspravljate onako hipoeticki? Da, igraće se liga.
pbg12345 Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 pa kako jbg ako se nastavi sa novim slucajevima medju igracima/osobljem negde videh vest da su nagetsi prekinuli treninge jer imaju nekoliko zarazenih
1n54jd3r Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 u nekom idealistickom scenariju, odigravanje je moguce...koliko je virus zajeban svaki scenario ispod toga dovesce do eksponencijalnog sirenja zaraze u kampusu...sacekace Silver jos neko vreme da izvaga situaciju, ali ubedjen sam da razmislja na dugorocne posledice svake odluke koju donese...bolje minus jedne sezone nego uzdrman brend lige zbog neodgovornog ponasanja u narednih par ili vise
theanswer Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 (edited) 4 hours ago, pbg12345 said: pa kako jbg ako se nastavi sa novim slucajevima medju igracima/osobljem negde videh vest da su nagetsi prekinuli treninge jer imaju nekoliko zarazenih Pa lepo, neće se ništa prekidati, pozitivan test se tretira ko povreda, uopšte nema neki nenormalan i neočekivan broj i što je još bitnije nema nikakvih naznaka da se neće igrati, nzm odakle vam ovo Edited July 1, 2020 by theanswer
zorglub Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 2 hours ago, theanswer said: pozitivan test se tretira ko povreda Kad se pokidani ligamenti, lomovi i uganuća budu prenosili kapljičnim putem, ova će ti teza imati smisla. IMHO, liga je idiot ako nastavi takmičenje.
theanswer Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 3 hours ago, zorglub said: Kad se pokidani ligamenti, lomovi i uganuća budu prenosili kapljičnim putem, ova će ti teza imati smisla. IMHO, liga je idiot ako nastavi takmičenje. To nije moja teza, to je izjava Adama Silvera
Filozof manijak Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Dobra mu ta teza. Taman da se kraj lige odigra kao i Njolov Adria tour
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 16, 2020 Author Posted July 16, 2020 Fox povredjen, Barns pozitivan, Holms u pritvoru ...
1n54jd3r Posted July 16, 2020 Posted July 16, 2020 32 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Fox povredjen, Barns pozitivan, Holms u pritvoru ... jos samo neko da im zaglavi u zatvor
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 16, 2020 Author Posted July 16, 2020 Wolton se za dlaku izvukao:)
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 19, 2020 Author Posted July 19, 2020 Zagrevanje: July 22 Heat, July 25 Bucks, July 27 Clippers. Za Plej Of: July 31 vs. Spurs, 5 p.m. (NBCS) Aug. 2 vs. Magic, 3 p.m. (NBCS, NBA TV) Aug. 4 vs. Mavericks, 11:30 a.m. (NBCS) Aug. 6 vs. Pelicans, 10:30 a.m. (NBCS, NBA TV) Aug. 7 vs. Nets, 2 p.m. (NBCS) Aug. 9 vs. Rockets, 5 p.m. (NBCS) Aug. 11 vs. Pelicans, 6 p.m. (NBCS, TNT) Aug. 13 vs. Lakers, TBD (NBCS)
theanswer Posted July 19, 2020 Posted July 19, 2020 Raspored im je skroz dobar. Sa sve lejkersima na kraju koji će verovatno odmarati pola rostera
Recommended Posts