Jump to content

Kraljevi i ostali naši u NBA

Featured Replies

• Author

Nisu zasluzili da im se svirne faul. Opet gomila gluposti, pa onda nesto juris, stizes..... 

Bjelica rekord karijere, i to bez ijednog slobodnog bacanja. Da je mogao da igra Holms dobili bi ove, ovako Vucevic se igrao pod kosevima.

• Author

Prestao sam da brojim, ali po slobodnoj proceni Begli+Fox imaju jedno 0:9 ove sezone. Franchise players.

Da ti objasnim... :)

Begli+Fox pripisali jos jednu recku u L koloni

jel bogdanin to ozbiljno povredjen il ne racunaju na njega?

pre 2 nedelje sam slusao kako treba da igra protiv pelikansa, a jos se nije pojavio.

Kazu da ima isti tip povrede kao i Filip Covic... :fantom:

• Author
5 hours ago, goofs said:

Begli+Fox pripisali jos jednu recku u L koloni

Veci problem je trenutno teska promaja zbog neigranja Holmsa, tako da se basketa ni krivi ni duzni naigrase Pauel I Kleber. 

Hilda zbog svojih gluposti saigraci napusavaju za vreme utakmice, publika mu zvizdi, tesko rasulo... cini se da bi pre njega sad trejdovali, nego misteriozno povredjenog Bogdana kome se nesto I ne vraca na teren..

6 hours ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

Veci problem je trenutno teska promaja zbog neigranja Holmsa, tako da se basketa ni krivi ni duzni naigrase Pauel I Kleber. 

Hilda zbog svojih gluposti saigraci napusavaju za vreme utakmice, publika mu zvizdi, tesko rasulo... cini se da bi pre njega sad trejdovali, nego misteriozno povredjenog Bogdana kome se nesto I ne vraca na teren..

ma da

pa pisali (pisao :fantom:) smo to i ovde, dilema je postojala dok ovaj nije potpisao ugovor, posle toga se raspao

retko nezahvalan igrac, pogotovo za ovako koncipirane kingse

dakle to je to sto se tice bogdana?

i kakav je plan?

ocel menjati sta?

neko dati otkaz?

a sto je najgore (mada sam jbg prilicno subjektivan, a i kingse sam gledao ubeljivo najvise u ligi) sve imam osecaj kad bi "prelomili" da bi bez problema mogli u 8 i da su kvalitetom tu iza ovih 5-6 na zapadu

i takvih prilika je bilo nekoliko (npr ono protiv hjustona kad je i bjelica slicno izjavio) ali kurcina

doduse i povrede ih jebu pa rasturaju

Ja sam isto imao taj osecaj pred pocetak sezone, video sam ih u plejofu. Sustinski ovo je ista ekipa od prosle godine, pojacana dubinom na svakoj poziciji, i sa boljim centrom. A rezultati su, pa losiji.

Badi je ozbiljan problem. Od 4 igraca kojima sleduje novi ugovor, dali su pare najgorem. Ok, mozda je Begli gori, ali je klinac pa je zato kao potencijal.

• Author

Problem sa Badijem je nastao kada se pojavio Volton i krenuo da forsira sporiju i organizovaniju kosarku umesto jurcanja i sutiranja... Badi je prosle sezone mozda bio i najbolji kod Kingsa, jer je radio ono sto najbolje ume, da trci i sutira do iznemoglosti, a lopte su upadale..U tom sistemu on je uspeo da sakrije sve svoje slabosti, pre svega odbranu, jer se samo jurcalo tamo amo, onda i vodjenje lopte, kao i pas, jer nije ni imao potrebe za tim.. sad kad se pokusava da se igra kao malo smislenije i sporije, sve falinke su mu izasle na videlo. Imao je srece, naplata sledeceg ugovora mu je dosla u pravo vreme, sad ga nikad ne bi dobio, bar ne onakav.. 

Da su svi zdravi, i da svako radi ONO STO UME, imaju potencijal za to 7-8 mesto, a ovako je tezak raspad. Tanka je ta linija.. Eto Memfis je najbolji primer sto se tice te linije, igraju ga sad odlicno, i voleo bih da ih vidim u po.

To je to

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

sad vidim, obojici istice ugovor ove godine

ok, to definitivno znaci da je ova sezona pustena niz vodu

plus su se odrekli i jedine zamene na 3 sto samo potvrdjuje ovo gore

da li je mozda i pravljenje mesta za bogdanov ugovor?