mlatko Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Zbog čega danas protestuje? <_>Sent from my SM-N950F using controlled substancesZbog zadnje ložeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Tsai Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 14 minutes ago, Jumanji said: Sa Haitija, mislim otac joj je Haicanin, a istorija njihova je surova poprilicno. Inace je Osaka u Japanu bila zrtva rasizma i to prosle godine valjda, znaci vec je postala ime. Neki dvojac komedijasa ismevao je da je mnogo prepcena i da joj treba beljenje, u tom smislu.. bio skandal. To sto je bojkotava i osetila nepravdu i zelju da skrene paznju ovde, legitimno je njeno pravo. sve +1 ali mi je onda ovaj puj pike ne vazi povratak bas wtf momenat, zar ne ? njeno apsolutno pravo je da napusti turnir iz protesta niko ne spori to
Max Morlock Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Meni to nije wtf momenat, to poptuno ide uz njenu ličnost.Već duže vremena se ponaša kao razmažena reality starleta / Instagram influenserka...Sent from my SM-N950F using controlled substances
Arkadija Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Tek sada vidim da se odloženi tur d frans, poklapa sa USO, pa jbt, em moraš da istrpiš one komentatore sa ES, em se poraduješ da bar nema biciklizma, kad ono prc.
Jumanji Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 sve +1 ali mi je onda ovaj puj pike ne vazi povratak bas wtf momenat, zar ne ? njeno apsolutno pravo je da napusti turnir iz protesta niko ne spori toApsoputno se slazem, o tome sam i pisala ovih dana.Mada treba imati mozda razumevanja i zbog njenih godina, eto losih iskustava, ishitreno i impulsivno reagovala. Ali svakako je ovde problem ATP, odnosno USTA, ono su ti koji donose odluke.
renne Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 1 hour ago, Max Morlock said: Meni to nije wtf momenat, to poptuno ide uz njenu ličnost. Već duže vremena se ponaša kao razmažena reality starleta / Instagram influenserka... Sent from my SM-N950F using controlled substances odavno se ponaša kao derište
Arkadija Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Užasno servira Novak. Već 2-3 duple servis greške. I naravno brejk za Miloša. Novak opet isteže vrat, ne znam kako će to sanirati do ponedeljka, verovatno, nikako.
Arkadija Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Baš deluje iscrpljeno i smlavljeno, možda bojle da je predao i odmorio kao čovek.
mlatko Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 bolje da je otaljavio drugi set juče ali šta ćeš kad numeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Max Morlock Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Viško antiglobalista Sent from my SM-N950F using controlled substances
Arkadija Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Raoniću treba više vremena da servira , nego Čiliću.
Recommended Posts