Jumanji Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Hmm ne znam da li ce ignorisati, ali cinjenica da nisu bas na Novakovoj stranu u borbi sa vetrenjacama (da nize rangirani igraci budu vise placeni i sl.).Sad kad se zakuva na USO, navodno ATP preti nekim smanjenim nagradama...
James Marshall Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Evo imam ja predlog, da se umjesto dosadašnje distribucije para na GS od 71 milion u glavni pool ubaci 70 miliona, razdijeli ravnomjerno svim učesnicima i kvalifikantima, a ovih milion da se dijeli stepenasto od ovih što prođu u drugo kolo pa do vrha, prema zaslugama. Ok, može i 2 miliona tako da se podijeli, široke sam ruke
Tsai Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 kuku, al se natovario pred pohod ka obaranju 2 najbitnija rekorda u tenisu. al ko zna, mozda ga i ispunjava da radi te stvari van terena
Jumanji Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Ocigledno da ga ispunjava. Vise puta je rekao kako bi njegovom timu, Vajdi i Goranu pre svih, laknulo kada bi se povukao iz tog politicarenja, ali njega to pokrece
Jumanji Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Ko je veci fan Djoleta, Jumanji ili Tsai?¿Sto, je l bitno? Meni nije.Podjednak sam fan i fudbala. Eto [emoji14]
Lancia Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Just now, Jumanji said: Sto, je l bitno? Meni nije. Podjednak sam fan i fudbala. Eto Cim ja pitam, bitno je
Tsai Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Jumanji, ja sam ga podjebavao tokom covid budalesanja, ona mu prashta sve
Lancia Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 6 minutes ago, Tsai said: Jumanji, ja sam ga podjebavao tokom covid budalesanja, ona mu prashta sve Ti si opet nekako emotivniji, tesko prolazis kroz svaki poen, Jumanji je vise parolas
Tsai Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 (edited) lep gest edit: Edited August 29, 2020 by Tsai
Max Morlock Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Osaka predalaZbog čega danas protestuje? <_>Sent from my SM-N950F using controlled substances
Lancia Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 5 minutes ago, Max Morlock said: Zbog čega danas protestuje? <_> Sent from my SM-N950F using controlled substances Protiv stanja u Belorusiji.
Max Morlock Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 ...što je danas normalno za svaku neprivilegovanu crnu Beloruskinju japanskog porekla sa Havaja...Sent from my SM-N950F using controlled substances
Jumanji Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Sa Haitija, mislim otac joj je Haicanin, a istorija njihova je surova poprilicno.Inace je Osaka u Japanu bila zrtva rasizma i to prosle godine valjda, znaci vec je postala ime. Neki dvojac komedijasa ismevao je da je mnogo prepcena i da joj treba beljenje, u tom smislu.. bio skandal.To sto je bojkotava i osetila nepravdu i zelju da skrene paznju ovde, legitimno je njeno pravo.
Recommended Posts