Milošica Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 12 minutes ago, Nesh said: Ne bi me oprali ni Dunav, ni Sava, ni Hjuston...Jel sam dobro cuo Viska? Ni Srđan.
Tsai Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 jel ima sanse da se oporavi za supermena sutra, sta mislite?
Jumanji Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 jel ima sanse da se oporavi za supermena sutra, sta mislite?Nije prvi put, ali em je nesto stariji, em pitanje u kakvom je stanju zbog tih problema te vrat, te stomak
Jumanji Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 nije cetvrta u nizu, dobio je SF vimbldonaJest, jest, pogresila sam masno.
Tsai Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 da ga jebem. sto vise vremena od meca prolazi nejasniji mi je. ako ima povredu vrata, zasto koji kurac sebi radi ova cudesa, stvarno. videcemo sutra, nadam se najboljem i rutiniranju u dva seta. ipak je supermen stara musterija. medjutim, treba igrati jos dve nedelje u kontinuitetu
Fakundo Sava Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 10 minutes ago, Tsai said: jel ima sanse da se oporavi za supermena sutra, sta mislite? možda i najbolji protivnik u datoj situaciji,za te prangijaše najmanje treba kondicije,plus 10-0 u pobedama, onaj da pokaže trunku nesigurnosti ima da se rapadne ,protiv Cicija ili Fiće, sa kojim ima negativan skor ,bi morao dobro da oznoji guzicu 1
Tsai Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 28 minutes ago, Jumanji said: Nije prvi put, ali em je nesto stariji, em pitanje u kakvom je stanju zbog tih problema te vrat, te stomak 1
Jumanji Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 jel ima sanse da se oporavi za supermena sutra, sta mislite? Bilo je mnogo takvih meceva, vezanih, a ovo 2011. je bilo za antologiju stvarno.
Tsai Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 A secas se polufinala Aus opena 2012 i 5 sati protiv mareja, pa finale 6 sati sa Nadalom
Jumanji Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 A secas se polufinala Aus opena 2012 i 5 sati protiv mareja, pa finale 6 sati sa NadalomDa, ali je imao dan pauze. Doduse i jaci su mecevi bili, duzi.Ma monsturm je.
Jumanji Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Sutra, ako dobije, imace jedini u istoriji sve Masterse bar po dva komada [emoji41]
harper lee Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Bas ne volim meceve protiv ovog spanskog nadbuljivaca drveta, a ocigledno ih ne voli ni Djokovic. Beskonacno, dosadno uporan igrac, podseca me na onu prednadalovsku generaciju latino sljakasa koji su i GS-ove uzimali na smaracinu. Ipak, 5:2 u trecem setu mora da se zavrsava na vreme. Novak je previse zurio da se skloni s terena i u toj zurbi sebi zaprzio corbu, nije bilo nikakvog razloga da menja plan kojim je od 1:2 dosao do 5:2. Raonic u finalu, klasika. Ako bude fercerao ritern resice to u dva vremenski kratka seta s mnogo gemova. Taj ritern je dosta klimav na ovom turniru, a i podloga je dosta brza, ali svi znamo odavno da se ne desava retko da Novak u finalima nadje udarce koji ga zajebavaju tokom turnira. Bilo bi lepo da master mastersa sutra postane master duplih mastersa.
Mil@n Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Jako je bitna ova potencijalna titula, jer ne da niko nije osvojio sve po dva, nego je samo on osvojio sve po jednom. Zna to Novak i nemam sumnje da se loži na sva ta dostignuća i rekordčiće, samo da je sa zdravljem sve ok. No, kad je već došao do finala, kontam da će umreti da ga dobije, što je i jedino logično. Good luck, Terminator.
Recommended Posts