renne Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 I Cipiripi počeo da ređa flašice po algoritmu™
Ras Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Šarapova objavila povlačenje iz tenisa. http://rs.n1info.com/Sport-Klub/Tenis/a572773/Marija-Sarapova-zavrsila-karijeru.html
Arkadija Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Zar Filip Kolsrajber nije jos prosle godine najavljivao povlacenje. Cak je bila i cela njegova familija na nekom turniru u Nemackoj (Stutgart ili Hale), da ga pozdrave , a on jos uvek igra.
mlatko Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Zar Filip Kolsrajber nije jos prosle godine najavljivao povlacenje. Cak je bila i cela njegova familija na nekom turniru u Nemackoj (Stutgart ili Hale), da ga pozdrave , a on jos uvek igra.Nada se da ce igrati u TokijuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Koli kao nije hteo da mu pruzi ruku na kraju [emoji38] u modu "sto me nisi pustio da se igram jos malo" pozitivan lik, faliceInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Znači sutra borba za ostanak na No1s kim to bese?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ros Posted February 26, 2020 Author Posted February 26, 2020 2 minutes ago, mlatko said: s kim to bese? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Kacanov
Recommended Posts