mraki Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 17 hours ago, kud u maglu Simoviću said: brnabara Sigurno se lepo dopunjava sa Čedom Nego, ovo autor novog fejk utiska?
slepa živana Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 2 hours ago, mraki said: Sigurno se lepo dopunjava sa Čedom Nego, ovo autor novog fejk utiska? pa pisalo je da se novinar zove marko ivas, a ovaj, što bi rekla vesna pešić, šta je s ovim čovekom
mraki Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Ma pomešao sam ovog lika i Dragana Karadžića.
Frank Pembleton Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Vesna DaVinča Jugović i Jelena NATO Milić... Shiit has hit the fan...
James Marshall Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 One su bile kod SladŽe. Kod Verice Zvjezdice zapazio sam Ostojića, druga dvojica, sad ni ne mogu da se sjetim.
Frank Pembleton Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 One su bile kod SladŽe. Kod Verice Zvjezdice zapazio sam Ostojića, druga dvojica, sad ni ne mogu da se sjetim. Pa ovo je topik za Sladžu? Ili za sve... ... Shiit has hit the fan...
James Marshall Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 1 minute ago, Frank Pembleton said: Pa ovo je topik za Sladžu? Ili za sve... ... Shiit has hit the fan... Originalno je bio za šit tvit, a izgleda će ići i za sve izdanke...
Tutankamon Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 6 hours ago, James Marshall said: One su bile kod SladŽe. Kod Verice Zvjezdice zapazio sam Ostojića, druga dvojica, sad ni ne mogu da se sjetim. Crnogorci, onaj niksicanin sto su hteli da ga roknu i valjda Andrija Mandic
James Marshall Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 6 minutes ago, Tutankamon said: Crnogorci, onaj niksicanin sto su hteli da ga roknu i valjda Andrija Mandic Jao da, bio je Mandić, mlatili su tu neku priču o stotinama hiljada Srba u CG koje maltretira manjina, a ovog drugog ne bih ni poznao svakako
mraki Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Krle, Čanak, Lukas, Vučićević, Bastaćev kum, još neki analitičar i SNS omladinka za koju prvi put čujem... svi su tu večeras kao pandan Aleksandru Obradoviću.
Recommended Posts