pt 2.0 Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 5 minutes ago, Zabalujev said: ovo samo za nas fanatike i za nas osvetnike sa zakrvavljenim okicama 1
Mark Rothko Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Brnaba sirota ne može da veruje šta je snašlo. Dačić je verovatno trebalo da je brani i ulazi u polemiku sa Botom kada ova počinje da muca, ali se pravio lud i gledao u plafon ostavljajući je da muče i cvili. Ovako će izgledati svaki njen duel ako joj ne dovedu Zavetnicu, Vacića ili Čedu da se na njima istresa. 2
kud u maglu Simoviću Posted March 13, 2022 Author Posted March 13, 2022 24 minutes ago, Mark Rothko said: Brnaba sirota ne može da veruje šta je snašlo. Dačić je verovatno trebalo da je brani i ulazi u polemiku sa Botom kada ova počinje da muca, ali se pravio lud i gledao u plafon ostavljajući je da muče i cvili. Ovako će izgledati svaki njen duel ako joj ne dovedu Zavetnicu, Vacića ili Čedu da se na njima istresa. najjače kad joj je rekao “i vi gospodine” 4
pt 2.0 Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: najjače kad joj je rekao “i vi gospodine” sve je najjače. kakav spektakularan raspad. 5
Valk Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Jebite se, pa moram gledatiiiiii Boris Tadić lud ko bizon, apparently 2
Valk Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Zar nije korektno da njega predstavi kao bivšeg predsednika Srbije? Verica prava milf/mature ribetina, nije čudno što je emisija gledana na PPP. 4
pt 2.0 Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 1 minute ago, Valkyrie said: Zar nije korektno da njega predstavi kao bivšeg predsednika Srbije? isto sam i ja primetila / pomislila.
Valk Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Ko je Tadićev diler ili farmaceut, ako neko ima broj nek šalje na pm 1
Valk Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Bilo bi epic da je Tadić uzeo na sebe ulogu Gvozdena iz Lepa sela, da se žrtvuje po emisijama tako što će da se detonira u tri pm u neprijatelje
Frank Pembleton Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 najjače kad joj je rekao “i vi gospodine” [emoji38]ol: Ajaoooo mislio sam da preteruješ!Ahahaha... Shiit has hit the fan
Mil@n Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 (edited) Ako nešto smara na ovom forumu, to su ovi kvazi duhoviti i originalni nazivi tema. Smarači oni neopisivi... Elem, zaspao sam u pola 5 jer sam dojavom članice foruma morao odgledati ovaj spektakl. Prvi mi je utisak bio to što je uopšte došlo do situacije da sede u studiju Tadić, kakav god da je, opozicija je, i neko iz prve ekipe vlasti. Bukvalno, oči ne mogu da se naviknu na njih u istom kadru. Sviđa mi se što je Tadija svesno ušao u verbalni fajt i borio se za reč i da progura svoje jačinom glasa. Tako treba sa stokom. Dačić je sedeo sa strane ko puvanjak, pokušavao da bude duhovit, a i izgledao je ko pajac običan, onako pogrbljen u stolici. Imao je Tadić dosta penala, ova je spominjala kako ima medijske jednakosti i da nije prvi opozicionar na pinku, pa ne znam što nije rekao da Čeda, Čanak i ekipa nisu opozicija, kao i što na istu temu nije pitao Brnabu kada je Vučić nekome izašao na tv duel, pa i ona, itd, itd. Ali sve u svemu, može se reći da je bilo zabavno. Edit: e da, ja nema šanse da ne bih novinarku na kraju emisije pitao, izvinite, jel mislite da postoji jedna osoba koja je gledala ovu emisiju koja ne vidi da ste na strani vlastI? Morate raditi na objektivnosti. Nešto tog konteksta, čisto malo da se šukne i spomene očigledno. Edited March 14, 2022 by Mil@n 1
Valk Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 1 hour ago, Mil@n said: pa ne znam što nije rekao da Čeda, Čanak i ekipa nisu opozicija 4
Recommended Posts