Jump to content
IGNORED

aplikacija vs halo taksi

kud u maglu Simoviću

car go vs taksi?  

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Nemam broj :( 

edit: e ok, nema potrebe, odgovorili su mi na mail, poslali broj vozaca, sve ok

Edited by goofs
  • +1 1
Posted
Nemam broj :( 

edit: e ok, nema potrebe, odgovorili su mi na mail, poslali broj vozaca, sve ok
Nisam nikad probao, pa nemam pojma, jel ne ostaje kontakt vozača u aplikaciji?

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Ne ostaje broj u istoriji, samo ime vozaca, dobili smo mailom broj, ali nazalost novcanika nema u kolima :/ ili nas je zavrnuo vozac ili je neko od njegovih narednih putnika pokupio

• 1 month later...
Posted
1 hour ago, Krcun said:

Nova aplikacija, moze da se placa i kriptovalutama. Odlicno da postoji jos neka alternativa car gou

https://crypto-lift.com/

Ovi deluju jako ozbiljno, app im je radila firma koja je radila sajtove ili app za golubarski savez i auto skolu Sale :)))

• Haha 1
  • 4 weeks later...
Posted
On 13.4.2021. at 20:49, Krcun said:

Nova aplikacija, moze da se placa i kriptovalutama. Odlicno da postoji jos neka alternativa car gou

https://crypto-lift.com/

Poceli su pre par dana sa radom pa sam ih overio. Cene kao car go, mozda za nijansu i jeftinije. Ima tu jos da se radi na aplikaciji ali vremenom ce napredovati. Ima i opcija deljenja voznje sa nekim drugim pa ispadne jos jeftinije. Vozaci vecinom presli iz car go jer su ih ovi izradili za pare. Solidno deluje sve, ima potencijala

• 1 month later...
Posted

Sijaset problema sa registrovanjem kartice na aplikaciji, posle mi rekoše još četvoro da su isti problem imali, odustah na kraju. Pritom neka budalaština da ne možeš ni da registruješ karticu ako nisi geografski u blizini BG-a.

Posted

Ja lagano bataljujem CarGo iz vrlo praktičnih razloga, sve češće ne mogu da dobijem vozilo.
A pošto sad i ostali taksi provajderi[emoji769] imaju aplikaciju koja se vezuje za karticu onda jbga ko prvi devojci...

... Shiit has hit the fan

Posted

Takodje. Uz to i povecali naknadu za koriscenje aplikacije na sto kinti, gotovo da nema ikakve razlike u ceni izmedju taxija i cargoa.

Posted

Nema razlike uopšte rekao bih, vratio sam se Luxu imaju i app pa lagano.

Tipična greed priča. Ko ih jebe.

Čuš, usluga za korišćenje aplikacije.

• +1 1
Posted

Jbga, suština prevoza je da se prevezeš.

... Shiit has hit the fan

Posted

Јуче сам се после дуго времена возио каргоом. Лоше знају град и несигурно возе. Пристојан човек, све ок али се једноставно сигурније осећам у таксију.

Posted

Ko još ima app a da prima master? Ne sećam se gde sam krenuo da se registrujem, a oni primaju samo visu...

Posted

Ја и на карго и на јандекс имам мастер повезан