goofs Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 (edited) Nemam broj :( edit: e ok, nema potrebe, odgovorili su mi na mail, poslali broj vozaca, sve ok Edited February 22, 2021 by goofs 1
Frank Pembleton Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Nemam broj :( edit: e ok, nema potrebe, odgovorili su mi na mail, poslali broj vozaca, sve okNisam nikad probao, pa nemam pojma, jel ne ostaje kontakt vozača u aplikaciji? .... Shiit has hit the fan!
goofs Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Ne ostaje broj u istoriji, samo ime vozaca, dobili smo mailom broj, ali nazalost novcanika nema u kolima :/ ili nas je zavrnuo vozac ili je neko od njegovih narednih putnika pokupio
Krcun Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Nova aplikacija, moze da se placa i kriptovalutama. Odlicno da postoji jos neka alternativa car gou https://crypto-lift.com/
LeBron Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 1 hour ago, Krcun said: Nova aplikacija, moze da se placa i kriptovalutama. Odlicno da postoji jos neka alternativa car gou https://crypto-lift.com/ Ovi deluju jako ozbiljno, app im je radila firma koja je radila sajtove ili app za golubarski savez i auto skolu Sale :))) 1
Krcun Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 On 13.4.2021. at 20:49, Krcun said: Nova aplikacija, moze da se placa i kriptovalutama. Odlicno da postoji jos neka alternativa car gou https://crypto-lift.com/ Poceli su pre par dana sa radom pa sam ih overio. Cene kao car go, mozda za nijansu i jeftinije. Ima tu jos da se radi na aplikaciji ali vremenom ce napredovati. Ima i opcija deljenja voznje sa nekim drugim pa ispadne jos jeftinije. Vozaci vecinom presli iz car go jer su ih ovi izradili za pare. Solidno deluje sve, ima potencijala
Shitgenstein Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Sijaset problema sa registrovanjem kartice na aplikaciji, posle mi rekoše još četvoro da su isti problem imali, odustah na kraju. Pritom neka budalaština da ne možeš ni da registruješ karticu ako nisi geografski u blizini BG-a.
Frank Pembleton Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 Ja lagano bataljujem CarGo iz vrlo praktičnih razloga, sve češće ne mogu da dobijem vozilo.A pošto sad i ostali taksi provajderi[emoji769] imaju aplikaciju koja se vezuje za karticu onda jbga ko prvi devojci... ... Shiit has hit the fan
goofs Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Takodje. Uz to i povecali naknadu za koriscenje aplikacije na sto kinti, gotovo da nema ikakve razlike u ceni izmedju taxija i cargoa.
Azdaja Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Nema razlike uopšte rekao bih, vratio sam se Luxu imaju i app pa lagano. Tipična greed priča. Ko ih jebe. Čuš, usluga za korišćenje aplikacije. 1
Frank Pembleton Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Jbga, suština prevoza je da se prevezeš. ... Shiit has hit the fan
Hamlet Strašni Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Јуче сам се после дуго времена возио каргоом. Лоше знају град и несигурно возе. Пристојан човек, све ок али се једноставно сигурније осећам у таксију.
Skyhighatrist Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Ko još ima app a da prima master? Ne sećam se gde sam krenuo da se registrujem, a oni primaju samo visu...
Hamlet Strašni Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Ја и на карго и на јандекс имам мастер повезан
Recommended Posts