Jump to content

NBA 2019/2020

Featured Replies

U Nikse niko neće da ide zato što imaju najvećeg idiota među vlasnicima, i to prilično ubedljivo najvećeg, a baš značaj veličine tržišta drži te mučene Nikse na prvom mestu po vrednosti, iako su potpuno irelevantni po rezultatima.

NYC, LA, Chicago, Phila, DC, Dallas, Boston, Houston, Atlanta, Phoenix, Detroit i onda otprilike dodje tier gde su Miami, Orlando, tu negde je i Denver, Minneapolis
Mozda sam nekog zaboravio.

P.S.
Bay area (Oakland-SF-San Jose) je isto dosta veci market od Miamia

Ne moze se bez pola prve petorke

u pravu je omiljeni, Miami nije big market tim i u NBA su to Knicks i Lakers. Miami je "gradic" za americke standarde od pola miliona ljudi od cega su 70% penzosi. ono s cime mi povezujemo Miami cesto je South Beach. to je letovaliste, mesto za izlaske i slicno. al niko ne navija za South Beach :D 

sa Lakersima nije fazon big marketa. sto je jedan lik rekao "I don't think NBA is rigged. Unless you play the Lakers". tu ide i Simmonsov komentar na prvu tekmu. Miami je igrao kao u prve tri runde, onda je Bam dobio dva brza faula a ceo Miami se u cudu gledao u fazonu, cekaj, od kada je to faul?! Knicksi koji su i danas valjda najvrednija fransiza i pored 40 godina suckovanja nemaju ni blizu tretman koji imaju Lakersi...

Jbg, jedan od 2 najomraženija tima je morao uzeti. Odlučujem da ću ovu sezonu jednostavno da zaboravim.

455d64397dfe8187ce51735930971608.jpg

150 miliona sedi u letnjoj kujni. 

Zna se reda :sleep: Mada više liči na neki bircuz gde su spojili stolove

debeli car.

Kapiram da je u ovim praznim posudama bio riblji paprikaš, jedva je dočekao da ga jede opet.

brt, i dalje pije jelen :isuse: 

nadam se da bar ne pusi ovaj rothmans sto je na stolu, to bi bilo previse

Edited by Joe D

1 hour ago, napadaj said:

Kapiram da je u ovim praznim posudama bio riblji paprikaš, jedva je dočekao da ga jede opet.

Ako se ne varam to su on posude za hvatanje muva 😂😂😂

I ja sam prvo pomislio na to, ali jedna je skroz prazna, a u drugoj se vidi neka tekućina, pa mi je palo na pamet da je ipak neko jelo :D

Neko jelo 100%, i ta druga što je prazna vidi se na njoj da je bila puna

6 minutes ago, Time Crisis said:

Neko jelo 100%, i ta druga što je prazna vidi se na njoj da je bila puna

Pa praznili muve 😂

Guest
This topic is now closed to further replies.