Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 2019/2020

Featured Replies

Deluje kao da je ovo bila tekma koju su Lejkersi bili spremni da izgube na pocetku, ali ih je onda brainfart Denvera vratio u igru, sto na kraju nije lose, neka se izmore. Velika dominacija u skoku Denvera, to su imali i protiv Klipersa i Jute u par navrata i po pravilu dobijali meceve. 

Mnogo zavisi sve od ovih bekap igraca, prvi dvojac ce isporuciti svoje na obe strane, ali sta urade ostali nosi prevagu.

• Replies 8.6k
  • Views 670.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Billy Donovan uzima Bullse

3 hours ago, Djuro said:

Jokic je nestao u zoni, ne znam sta mu bi. Ali znam da mu se to vise nece desavati.

Vazna je ova pobeda zato sto je donela samopouzdanje bench player-ima.

Više se Marej pogubio. Posle je proradio opet, ali za takve sizuacije ne treba da se pouzdaju u šuteve sa devet metara, bolje bi im bilo da uspore i spuštaju u reket.

15 minutes ago, April said:

Više se Marej pogubio. Posle je proradio opet, ali za takve sizuacije ne treba da se pouzdaju u šuteve sa devet metara, bolje bi im bilo da uspore i spuštaju u reket.

Mrtva trka :D

Ne znam ko bese promasio iz Lejkersa onu cistu neometanu trojku na 101:98, ja je vec video u kosu, rekoh, koji moj sam navijao sat. Da su uboli tu trojku, sve bi otislo u tri lepe.

Inace, nije zbog Denvera ali Lejkersi igraju odvratan basket i sve su im njuske odvratne.

Kuzma nesrećnik, a i KCP je promašio jednu.

MPJ će zapravo postati Kuzma 2.0 :D

Edited by Milošica

On je sad bolji igrac nego sto je kuzma ikad bio. 

Pa da,trenutno je Kuzma 1.2 .

Edited by Milošica

Preslusah ceo DNVR winners lounge...izgleda da je Vogel onaj tajmaut koji sam pominjao, trazio jer su mu igraci na terenu pocrkali i jedva disali...sad se setih da je AD par napada setao bukvalno od svog do protivnickog kosa...mislio sam da je to neki protest ka sudijama, medjutim izgleda da ga je ipak stigao umor

Pa kako to, zar se crnci umaraju? :fantom: Jos imali nedelju dana fore i odmora...

AD je nešto svetlije puti, verovatno nije iz Zapadne Afrike poreklom pa se zato umara. :fantom: 

"numeju lejkersi" 

-- ciga grobar

Milica Terzin sedi sada negde i razmislja uz kaficu, koji kurac ja radim na naslovnoj strani ESPN-a.

Umorni su i jedni i drugi

Moj glavni utisak je da lejkersi nisu bolji, bar to ne pokazuju na terenu

Jesu oni imali periode igre i neke segmente (skok, tranzicija) posebno u prve dve, ali nemam onaj osecaj da mogu pojacati dodatno kad im zatreba

Cak mi se cini da denver ima vise rezerve u tom smislu

A jokic igra odlicno, ne samo seriju, vec citav PO

Eventualno ona prva sa lejkersima se ne uklapa, al ta utakmica je za sve posebna prica

Tako da mi nisu bas jasne kritike na jokarin racun. Ne znam sta se tacno ocekuje, valjda da vuce 48 min

Em igra protiv zvanicno najboljeg visokog lige i protiv najboljeg igraca lige od dzordana na ovamo

Isporucuje, razigrava ekipu, prilagodjava se jasno iz tekme u tekmu, igra vise nego postenu individualnu odbranu, a za timsku kad utegnu je jedan od najzasluznijih

Ne nuzno vezano za to direktno, voleo bih videti reakciju drugih superstarova da nasuprot sebe imaju ovakvog haurda i da sudije puste ono sto su pustale u prvoj

Kako bi npr dzejms reagovao ili sta bi npr ostalo od hardenove igre itd

Ono sto mi se cini da se previdja jokic ne mora samo individualno isporuciti, on ima obavezu i da nosi ekipu u svakom smislu sto napred sto nazad, dejvis npr ni izbliza nema takve obaveze/ulogu

gde su te kritike? od strane koga?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.