Jump to content

NBA 2019/2020

Featured Replies

On 13. 9. 2020. at 22:05, theanswer said:

Kaži ti meni da je Jokara malo tamnije puti kakvi bi se sve halospevi razvlačili po mrežama. A ovako Marej dobio Jutu sa onih 50, Milsap sa 6p okrenuo gm 5. 

koga briga?

• Replies 8.6k
  • Views 642k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 13. 9. 2020. at 22:30, fancy claps said:

po meni nazalost sustina:

ne verujem da ce nba pustiti da smol market tim antivaksera, homofoba i sto je najvaznije belaca pokvari sudar elejt imova.... pogotovo u situaciji u kojoj je nba opkoljen koronom, kinom i nfl-om sa svih strana... ali sto se kaze, ovo je 2020 sve je moguce, pa se mozda i nesto lepo desi...

ma daj, sta u klipersima su sve filozofi i erudite. ovakve gluposti mogu da se nadju za poneke individue u svakoj ekipi

On 13. 9. 2020. at 22:39, goofs said:

ma daj, sta u klipersima su sve filozofi i erudite. ovakve gluposti mogu da se nadju za poneke individue u svakoj ekipi

dobro, ima jos antivaksera, ali koliko ima bluelivesmatterovaca? ako me vuces za jezik, reci cu: volim mpj-a ali bojim se da je qanonovac.

eto, reko sam.

a kako ja volim da kazem: nba je pre svega jedan veliki biznis.

ejTKtYi.jpg

Ključni trenutak utakmice...

19 razlike, Jamal izgleda povređen, na klupi LAC već počinje slavlje... I tako...

I dalje mislim da prolaze Klipersi, samo ponekad zaboravim da su svi ti igrači bili pretežno luzeri tokom svojih karijera. Izuzev Kawhija naravno, što i vidimo.

On 14. 9. 2020. at 10:42, Mos said:

I dalje mislim da prolaze Klipersi, samo ponekad zaboravim da su svi ti igrači bili pretežno luzeri tokom svojih karijera. Izuzev Kawhija naravno, što i vidimo.

Klipersi su trenutno uzdrmaniji, tako da bih im dao 50-50 sanse. Mnogo ce da zavisi od PG13, on ako udje u luzerski mod eto dobre sanse za Somborca & co.

Mislim da nije problem u PG13 koliko u ostalima, nema Lu Vilijamsa ni Montreza, nista ne rade, Markus Moris ispada treci igrac ekipe, a lik je debil. I mislim da njima nije problem to sto se Denver raspuca, to je nesto na sta moras potencijalno da racunas, koliko sto upadnu u zutu minutu u napadu koja ume da traje celu cetvrtinu, pogube se i kao da odustanu od bilo kakvog game-plana i udri 1na1. Mnogo oni jos rezerve imaju, ali ako ne aktiviraju tu rezervu dzaba im da idu na Lejkerse.

I još je Markus Moris najavio odlazak iz babla oko 13. septembra zbog toga što njegova žena treba da se porodi. Mogao bi danas ili sutra prepodne malo da se raziđe.

-1. senior je zlata vredan u ovoj seriji

4eu3xm.jpg

Moze li neko od forumasa koji su se pretplatili na The Athletic da nam kopiraju ovde najnoviji tekst "Analytical Lookaround: Nikola Jokic’s decision making and shot selection"

@napadaj bolje obriši ovo i šalji na pm, zaštićeno je kopirajtom.

Ako nas Disney, Warner, EA Games, EMI i Universal ne proganjaju u ovoj državi zbog brda piraterije sa torenata, ne verujem ni da će The Athletic mene da juri zbog jednog teksta.
A i svakako je kasno za edit.

@napadaj izvinjenje sa moje strane...nisam ni pomislio na copyrights

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout