November 21, 20195 yr Ja mislim da se Divac posle onolikih promasaja nije ni pitao oko izbora.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
November 21, 20195 yr Taj Fox je kancer najobicniji. A Bagley umesto Doncica, pa to samo Diki moze... o tome ce se pricati jos 15 godina. Edited November 21, 20195 yr by Djuro
November 21, 20195 yr 13 minutes ago, Have_Fun said: Vucevic van parketa najmanje 4 nedelje Aukurac, taman je bio izabran za igraca nedelje. Pustali mu sinoc highlightse sa poslednjih 5-6 utakmica.
November 21, 20195 yr 30 minutes ago, Have_Fun said: Vucevic van parketa najmanje 4 nedelje Težak udarac za Middletu
November 21, 20195 yr Taj Fox je kancer najobicniji. A Bagley umesto Doncica, pa to samo Diki moze... o tome ce se pricati jos 15 godina.Duže. Neverovatna greška
November 21, 20195 yr I Divac se pitao koliko i mi sa foruma.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
November 21, 20195 yr Polako, visoki igraci kasnije stasavaju i pruzaju najbolje partije , verujemo u Marvina treceg
November 22, 20195 yr Divac trenutno u Sakramentu drzi dva srpska igraca, drzi srpskog selektora kome je sam dao dozvolu da napusta ekipu i leti preko pola planete dva put godisnje, tim menadzer mu je Srbin, i kako veli ppp bar dva skauta su mu Srbi. I onda on nije hteo da bira Luku. Jest.