1n54jd3r Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Ubijaju ove tupave izgubljene lopte. Ako se ne probude tokom tajmauta ovog, bojim se da ce im utakmica polako izkliznuti iz domasaja. Jokic zeli loptu, trazi je, ali je ne dobija pravovremeno. Nikad na postu, uvek blizu trojke.
Amos Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Mislis da im nije izmakla iz domasaja vec na -18
1n54jd3r Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 3 minutes ago, Mos said: Mislis da im nije izmakla iz domasaja vec na -18 bili su na -13 ili -10 kad sam pisao...ne znam, gorak ukus, kao da se Jokic i Dzamal nisu pojavili na utakmici...da nije Grenta, ovo bi vec bilo bambergovanje
1n54jd3r Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Kawhi je bukvalno kao Nadal na sljaci...robot koji ne gresi...sto kazw Redzi, wffortless dolazi do sweet spots za sut, u ravni sa Kobijem i Majklom 1
Amos Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Odoh da spavam. Dobro su se šibali u prvoj četvrtini Lebronu će biti opasan boost za legacy ako dobije ove Kliperse i onda uzme titulu.
1n54jd3r Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Zasto li i dalje drzi startere u igri...ok, pokusali su, nije ovo to vece, umorni su...ne moraju dodatno da crkavaju pa da ovako losi udju i u game2
goofs Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 OG meni se čini užasna odbrana Seltiksa za to izvodjenje, lik se izvukao na trojku, ali je bio sam pre toga jedno 3 sekunde, plus je reket bio skroz prazan, mogao je tu lako da prodje i aliup pas
Amos Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Gledam salary cap Klipersa. Kako je Jerry to lepo poslozio da bude mesta za Janisa kad dodje vreme.
goofs Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 27 minutes ago, Mos said: Gledam salary cap Klipersa. Kako je Jerry to lepo poslozio da bude mesta za Janisa kad dodje vreme. Ja koliko vidim i Dzordz i Kavai imaju player-option za sezonu kad Janis postaje slobodan, ako se obojica odluce da je iskoriste nece imati prostora za Janisa. PG kako trenutno igra nema niti jedan razlog da ne iskoriti opciju, dok se sa Kavaijem nikada ne zna.
theanswer Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 7 hours ago, Malvo said: Au Tejtuma, ladno je pustio Anunobija odmah na pocetku akcije i zatim cuvao... vazduh Zonu su igrali
1n54jd3r Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Kada dopustis da Markus Moris odigra bolje od tvojih najboljih igraca, ne mozes da ocekujes nista do ubedljivog poraza. Naredne 3 utakmice se opet igraju u 3h. Ne verujem da ce biti vredne neprospavane noci.
pbg12345 Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 ma ne mogu oni njih nikako odbrambeno svesti na razumnu meru, previse klipersi imaju opcija a napadacki ova dvojica moraju imati ludo vece da bi parilali znacio bi im barton u tom smislu
Recommended Posts