cartman Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Ako ćemo pošteno Cassell ima 100% pobeda 😁 Pregoreo mi je danas detektor za ironiju i sarkazam pa ne znam jesi li ozbiljan ili me navlacis na raspravu... U svakom slučaju Nash mi ne deluje kao da je all in kad je posao trenera u pitanju ali treba neko tamo i da balansira između dokazano komplikovanih likova kao što su Kyrie i Durant. Vaughn je odličan posao radio nakon restarta i mislim da je on trebalo da dobije šansu da vodi tim sledeće sezone.
Amos Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Aj da vidimo od cega je Nesh napravljen kad se sudari u razmeni misljenja sa 1 Kajrijem.
omiljeni Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 29 minutes ago, cartman said: Ako ćemo pošteno Cassell ima 100% pobeda 😁 Pregoreo mi je danas detektor za ironiju i sarkazam pa ne znam jesi li ozbiljan ili me navlacis na raspravu... U svakom slučaju Nash mi ne deluje kao da je all in kad je posao trenera u pitanju ali treba neko tamo i da balansira između dokazano komplikovanih likova kao što su Kyrie i Durant. Vaughn je odličan posao radio nakon restarta i mislim da je on trebalo da dobije šansu da vodi tim sledeće sezone. nije to sarkazam nego ti napišeš svašta, a verovatno nisi potrošio ni 5 sekudni da se udubiš u suštinu problema. Lue je nasledio super team bio marioneta dobrih igrača, a npr Kerr nije nasledio isto to? I to baš od tog Marka Jacksona kojeg isto spominješ. I gde sad trenira taj Jackson? sistem je nariktan tako da bude malo crnih HCs, pa će logično, biti i malo uspešnih crnih HCs, a onda će biti i "jakih" argumenata da crni treneri i nisu bogznašta jer nisu ni ništa značajno postigli i tako se napravi beskonačna petlja. ja ne pratim NBA toliko pa ne mogu da nabacujem primere, ali odlično znam kako to ide u NFL, s tom razlikom da je NBA dosta, da tako kažem, crnja liga od NFL i onda je cela ta situacija još apsurdnija. 80% igrača, 15% trenera, 10% GMs i 3% ownera...interesantna piramida. To sigurno tako i treba da bude jer...win% je keva nećemo se zajebavati, kad si beo imaš bar 5 puta veću šansu da ti ponude taj posao. A to je white privilage, po definiciji. I to svako, pa i taj dosadni A Smith, treba da spomene svaki put kad sledeći belac dobije posao. Pa čak i kad je u pitanju Steve Nash, koji će od Netsa napraviti tim koji će dosegnuti kultni status među svim ljubiteljima fantasya btw, moje way too early projekcije za sledeću sezonu: Durant 50-90 %s, 4 3-pts, 35 pts, 10 reb, 10 ast, 1.4 st, 1 blk, 2 to, Allen 65-70 %s, 0 3-pts, 20 pts, 12 reb, 3 ast, 1 st, 3.2 blk, 1 to Dinwiddie 45-83 %s, 3 3-pts, 23 pts, 4 reb, 8 ast, 1 st, 0.5 blk, 3 to
cartman Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 1 minute ago, omiljeni said: nije to sarkazam nego ti napišeš svašta, a verovatno nisi potrošio ni 5 sekudni da se udubiš u suštinu problema. Lue je nasledio super team bio marioneta dobrih igrača, a npr Kerr nije nasledio isto to? I to baš od tog Marka Jacksona kojeg isto spominješ. I gde sad trenira taj Jackson? sistem je nariktan tako da bude malo crnih HCs, pa će logično, biti i malo uspešnih crnih HCs, a onda će biti i "jakih" argumenata da crni treneri i nisu bogznašta jer nisu ni ništa značajno postigli i tako se napravi beskonačna petlja. ja ne pratim NBA toliko pa ne mogu da nabacujem primere, ali odlično znam kako to ide u NFL, s tom razlikom da je NBA dosta, da tako kažem, crnja liga od NFL i onda je cela ta situacija još apsurdnija. 80% igrača, 15% trenera, 10% GMs i 3% ownera...interesantna piramida. To sigurno tako i treba da bude jer...win% je keva nećemo se zajebavati, kad si beo imaš bar 5 puta veću šansu da ti ponude taj posao. A to je white privilage, po definiciji. I to svako, pa i taj dosadni A Smith, treba da spomene svaki put kad sledeći belac dobije posao. Pa čak i kad je u pitanju Steve Nash, koji će od Netsa napraviti tim koji će dosegnuti kultni status među svim ljubiteljima fantasya btw, moje way too early projekcije za sledeću sezonu: Durant 50-90 %s, 4 3-pts, 35 pts, 10 reb, 10 ast, 1.4 st, 1 blk, 2 to, Allen 65-70 %s, 0 3-pts, 20 pts, 12 reb, 3 ast, 1 st, 3.2 blk, 1 to Dinwiddie 45-83 %s, 3 3-pts, 23 pts, 4 reb, 8 ast, 1 st, 0.5 blk, 3 to Slazem se sa tim da je Kerr nasledio dobar tim... ali ga je podigao na novi nivo sto je donekle i posledica sazrevanja igraca i finog podesavanja sistema (dobro ni Durant nije zanemarljiv faktor :P ) Slazem i sa tim da je jako malo crnih HCs u odnosu na to koliki je procenat afroamerickih igraca u ligi. Ali se ne slazem da je to posledica rasizma i "nariktanog sistema" (nabroj mi 3 igraca iz Nesove generacije za koje mislis da bi bili bolji treneri od njega ... ono cisto subjektivni osecaj nista cold hard facts) Stephen A. Smith je pajac i ovakav nacin hvatanja u kostac sa problemom nema nikakvog smisla ... Peca u buretu jer zna da ce mu ovo doneti gomilu pluseva kod afroamerickih pratilaca na twitteru... milione RT i lajkova... medijsku paznju .. A na boldovano cu ti dati kontra primer... kad si crn imas mnogo vecu sansu da dobijes sportsku skolarinu u NCAA i na kraju krajeva da igras neki nivo profi kosarke. Opet sa druge strane kad si beo imas druge privilegije (mnogo sire i mnogo vece od trenutka kad se rodis) Poenta je u tome da se ne vrti sve oko boje kože i da Nash nije dobio posao zato sto je beo nego zato sto je Steve jebeni Nash - 2x MVP i jedan od najboljih plejmejkera u istoriji ove igre.
fancy claps Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 najjace da pricamo o nekoj meritokratiji u ligi u kojoj je majk melon hedkouc lol. misim da ces veceg rasizma od toga?
1n54jd3r Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Nisam pametan da li zrtvovati noc i san zbog Jokica. Nije da su im sanse sjajne generalno u seriji, a pogotovo u game1 - pre svega zbog umora i emotivnog praznjenja iz game7 sa Jutom. Opet, Jokara je cudna zverka, zna da iznenadi kad mu se ne nadas i apsulutno izdominira kada mu se igra. Nije nemoguce da mu proradi malo prkos i ego a samim tim i zelja da dokaze da je najbolji igrac u timu. Uz masivni rispect za Dzamala i ono sto je isporucio protiv Jute, Denver je i dalje Jokicev tim.
Amos Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Gledati, nego šta. Sad nema šta da se izgubi, gleda se opusteno i nada čupanju jedne ili dve pobede.
Fakundo Sava Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Ovi tek sada krenuše,Sombor neće pre pola 4
Milošica Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 (edited) Kada u proseku počinje drugo poluvreme kad je utakmica u 3? Pola5/5? Edited September 3, 2020 by Milošica
1n54jd3r Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 9 minutes ago, Mos said: Gledati, nego šta. Sad nema šta da se izgubi, gleda se opusteno i nada čupanju jedne ili dve pobede. Ako je nada u igri, onda idemo na prolaz
ZSNj Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 (edited) Lepa vest, konacno ima za koga da se navija na istoku.. ne volem bas durantulu kao personu, ali sad bih ga mogao i zavoleti da, a kad vidis Nasha prva pomisao je - on je beo, a ne on je majstor nad majstorima ove prelepe igre. tu glupost od izjave je degutantno i komentarisati. Edited September 3, 2020 by ZSNj
bradilko Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 bravo seltiksi! rasturise toronto. tejtum raste, kemba, braun.. no otkud ovakav raspad reptorsa? deluju potpuno nemocni
Recommended Posts