James Marshall Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 Realno je kripl fajt, neki koji neće, neki koji ne zaslužuju, neki koje prati baksuz i neki koji jednostavno nemaju tu šta da traže (npr. Kingsi).
Joe D Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 da bre, mogu da dobiju svih 5 do kraja bez problema.
Fakundo Sava Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 gledam onu tabelu gore i krenem da razmišljam zašto nije obeleženo ko je gost a ko domacin Nola najlakši raspored ali bi najbolje bilo Portland da Lebron malo oznoji guzicu
Amos Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 51 minutes ago, Micko8 said: Bilo ko samo ne odurni vehabija. Wat?
Amos Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 Ja samo navijam za Fila- Boston i Denver - Dalas parove u prvoj rundi. Može i Lejkersi - Portland. Inače će biti najdosadnijih 10 dana ikad.
theanswer Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 (edited) Dalas će na Kliperse 99%, ne vidim kako će to da se promeni do kraja. Nadao sam se Denver Hjuston ali vidim da Hjuston ode gore. Indijana Majami bi trebalo da bude dobra serija. A glede Lejkersa... My 2 cents je da će morati ono dobro da se oznoje sa kim god da igraju. Nemaju oni taj kvalitet i nije razlika u kvalitetu kao Milvokija recimo i Bruklina. Sa kim god da budu igrali prvu rundu neće to biti čišćenje, a rekao bih da neće biti ispod 6 utakmica. Ovakvi Lejkersi su overrated. E sad, da vidimo hoće li Lebron moći opet da pojača brzinu u plejofu ko što očekujem. Ako ne, može tu biti svašta. Edited August 4, 2020 by theanswer
napadaj Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 (edited) Denver na kraju regularnog dela ima Kliperse, Lejkerse i Toronto, ne znam tačno kojim redosledom. Zvuči jebeno, ali će svi oni izvestno već imati zaključane pozicije, pa verovatno neće mnogo da se trude u tim utakmicama. Edited August 4, 2020 by napadaj
theanswer Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 (edited) 3 minutes ago, napadaj said: Denver na kraju regularnog dela ima Kliperse, Lejkerse i Toronto, ne znam tačno kojim redosledom. Zvuči jebeno, ali će svi oni izvestno već imati zaključane pozicije, pa verovatno neće mnogo da se trude u tim utakmicama. Pa ne mogu Klipersi da imaju zaključanu poziciju kad beže Denveru duplo manje nego Denver Hjustonu Edited August 4, 2020 by theanswer
Recommended Posts