theanswer Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 (edited) Da li sam ja očekivao više i nešto do sada neviđeno ili ne znam, ali mi je last dance ostao malo ispod očekivanja. I dalje je u pitanju odličan dokumentarac, ali nekako mi nešto fali. Malo su još i preterali sa svim tim "e ovo je motivisalo Džordana". I definitivno je više nego potcenjena uloga Kukoča. Nije bitno što je serijal pravljen za novu generaciju a tu mislim na generacije 00+ pa gledamo Kera koji zna da artikuliše rečenicu uzgred i prilično je dobar lik, ali je Kukoč ovde spomenut više kao protivnik na OI kroz sukob Krausa i Pipena nego kao esencijalni član tima. Edited May 19, 2020 by theanswer
napadaj Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Fali više snimaka iz svlačionice i sa treninga. Najavljivan je kao rezultat celosezonskog praćenja Majkla kamerama, a ispao je dokumentarac o njemu i periodu Bulsa tokom kojeg je on igrao tamo. Jasno je da je ovo snimljeno za ESPN publiku, a ne za nas zaluđenike koji smo znali 95% stvari iz serije, ali je zaista trebalo da bude više tog materijala.
goofs Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 21 hours ago, Have_Fun said: Odslusao danas, Vins je jedan veliki, veliki car. Bas dobar i pozitivan lik.
Have_Fun Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 ja slusam opet upravo jeste stvarno kul tip Dobri su ovi All the smoke podcasti.. video sam da ima i sa Penijem kao i sa Stevanom Nesom.. to je sledece sto cu ispratiti
napadaj Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Jesi li gledao kad im je gostovao Garnet? Ako nisi, pusti obavezno, taj mi je najbolji.
goofs Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Stiv Nes mi je bio dojajan, Peni onako malo dosadnjikav, nista protiv coveka, al' mi epizoda nije legla. Garnet mi je sledeci, ne znam ko je u svom podkastu pominjao kako Garnet konstantno psuje i da je negde gostovao i trudio se da bude fin, ali to je trajalo 10ak minuta, opustio se i krenulo je svojim tokom
189- Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 stephen jackson kenja po igracima i onda kada im taj igrac dodje u goste onda ne sme nista da im kaze u lice ;D
napadaj Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Najbolje je kad Grent priča o trash talku, neverovatno je skinuo Pejtonov govor.
Have_Fun Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 54 minutes ago, napadaj said: Jesi li gledao kad im je gostovao Garnet? Ako nisi, pusti obavezno, taj mi je najbolji. Nisam jos Onda cu to prvo
Jimmy Kowalski Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 https://www.theringer.com/nba/2020/5/19/21263811/michael-jordan-flu-game-poison-pizza-story-last-dance-conspiracy Ova prica je i mene zaintrigirala. Od toga kako su znali da je isporuka za MJ-a, zasto je doslo njih petorica, zasto je MJ sam pojeo celu pizzu? Cela prica mi je prilicni bullshit, ali ne umanjuje herojsku partiju sutradan..
napadaj Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 (edited) Javio se lik koji je navodno dostavio tu picu, kaže da je priča bullshit. Audio na drugom delu ovog Instagram posta. Edited May 19, 2020 by napadaj
Mil@n Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 (edited) Jedan nepopularan utisak: Pipen mi ne deluje kao preterano inteligentan lik. Što po načinu kako priča, vokabularu, što po potezima kroz karijeru. Edited May 19, 2020 by Mil@n
Бруклинский Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Quote NBA front office insider Bobby Marks of ESPN reported this week that some executives want the amnesty clause, a past provision that allowed teams to rid themselves of one contract without it counting against the cap, to be restored. Ovo bi bilo jako zanimljivo ako bi se desilo, u tom slucaju dosta kvalitetnih igraca sa predugackim i prebogatim ugovorima bi bili kandidati za amnesty, na primer: - Westbrook, CP3, Griffin, Love, Wall, Hayward, Conley, Batum E sad, zamislite da neki od tih igraca pojacaju Milvoki, Lejkerse, Kliperse, Bruklin, Filadelfiju ili Golden Stejt, kakva bi to tek ludnica bila naredne sezone.
189- Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 westbrook, cp3, wall i conley nema sanse da dobiju pedalu kada bi do ovoga doslo. a nisam siguran ni za griffina. ostali mozda a pogotovo batum.
Recommended Posts