levi Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 wtf zašto se svi isčuđavaju što je Tim Duncan pristao da bude pomoćnik Gregu, kad je to najnormalnija stvar, može se reći i da Pop njemu čini uslugu time što ga obučava. da nije neko mislio da će matori da mu prepusti mesto samo kad izrazi želju? ili bilo koji drugi tim. zašto bi bilo ko uopšte pomislio da ga angažuje za glavnog trenera, pa mu je ispod časti da počne kao pomoćnik
Have_Fun Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 D. Green ima zeznut ligament na prstu pa ce propustiti par mecevaA Russell je povredio zglob, ovu utakmicu ce propustiti, za ostale ce se videtiSent from my SM-G950F using Tapatalk
bradilko Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 korkmaz za pobedu file u portlandu na 2 sekunde do kraja. nba- nema bolje!
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Auuu kakva zavrsnica u Portlandu....
zorglub Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 12 hours ago, levi said: wtf zašto se svi isčuđavaju što je Tim Duncan pristao da bude pomoćnik Gregu Ne znam, nigde nisam video da se iko iščuđava?
levi Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Goga solidan™ na prošloj utakmici u odsustvu Mylesa, mada je Sabonis počeo opet na 5, ali se na kraju vratio na 4 pa su glavne minute igrali zajedno. Večeras verovatno Goga startuje, pošto se i Sabonis povredio 9 hours ago, zorglub said: Ne znam, nigde nisam video da se iko iščuđava? Američki komentatori na utakmicama, a sinoć i Edin na Areni. Duiboko me razočarao
189- Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 edin ne voli duncana jer je igrao lose na valjda olimpijadi 2004.
James Marshall Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Moram pitati Dankana sledeći put kad se vidimo koliko ga je pogodilo to što ga Edin ne voli.
Ivo Petović Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 Koliko je bedan Houston. Gledao sam ih malo protiv Brooklyna, vidljivo je da ne može više ova antikošarka da prođe. Bil Walton sa duksom Kingsa u MSG
ToniAdams Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Luka solidan. Čak i Bobi solidan. Svi solidni.
Apollo Creed Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Zašto je ovaj raspali Fizdale još uvek na klupi mučenih NYK? Tip je vrhunski nemač pojma i jedna od najvećih treneskih prevara ikad.
Have_Fun Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Sunsi kidaju! A Warriorsi su dobili Blazerse Za GSW i dalje ne igraju Green i Russell, uz Currya koji ce pauzirati 3 mes...
zorglub Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 4 hours ago, Have_Fun said: Sunsi kidaju! Kad prvi put od Neša imaju krštenog keca.
Grandilof Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Pa bili su tu i Dragic, Bledsoe, Thomas, Knight...Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Recommended Posts