Кристофер Лумумбо Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 oporavice se steph, a taman ce i top pik da se pokupi, sad su ubedljivo najgora ekipa na zapadu.
Joe D Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 To im vise ne garantuje top pika, a i kazu da je sledeca draft klasa bulja. Ali bice oni OK.
Кристофер Лумумбо Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 dovoljno je da zabodu top 3. sto sledeceg drafta tice, prerano je, vrlo cesto pricaju da je draft bulja pa uvek iskoci neko. gledao sam zavrsnicu srednjokolskog prvenstva amerike i ima zanimljivih igaca.
freakns Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 5 hours ago, Mil@n said: Koja tuga za Karija jbt, taj tim je uklet. jeste jebote. samo 3 titule u 5 godina, definicija ukletosti
Mil@n Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 jeste jebote. samo 3 titule u 5 godina, definicija ukletostiA ti si glup pa nisi skontao da sam mislio na povrede... Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
omiljeni Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 6 hours ago, Joe D said: To im vise ne garantuje top pika, a i kazu da je sledeca draft klasa bulja. Ali bice oni OK. college sezona još nije ni počela, a već se zna kakva je draft klasa?
Amos Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 Denver opet uzasan i to nema nikakve veze sa nekim sporim pocetkom, Pelikani ih bez muke resavaju. Okafor se sprda sa Jokicem. Sve im je losije, sporije, kurcobolnije. Predvidjam 1-3 u sledece cetiri utakmice. Protiv File sledece subote ima da bude stoka razlike lagano.
Have_Fun Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 Majami je fun!Rukiji su odlicniSent from my SM-G950F using Tapatalk
precog Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 4 hours ago, Mos said: Denver opet uzasan i to nema nikakve veze sa nekim sporim pocetkom, Pelikani ih bez muke resavaju. Okafor se sprda sa Jokicem. Sve im je losije, sporije, kurcobolnije. Predvidjam 1-3 u sledece cetiri utakmice. Protiv File sledece subote ima da bude stoka razlike lagano.
1n54jd3r Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 Je li neko gledao Denver cele utakmice? Je li sva kurcobolja krece od Somborca ili je tim kao tim problem?
Joe D Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 Zasto warriorsi nisu potpisali Nunna kad je vec bio kod njih u razvojnom timu?
Amos Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 48 minutes ago, 1n54jd3r said: Je li neko gledao Denver cele utakmice? Je li sva kurcobolja krece od Somborca ili je tim kao tim problem? Gledao ja, naravno. Jokic zeru bolji nego u prosloj, sto i dalje znaci da ga mrzi da se pokrene, podigne ruku ili cak isprati igraca koga cuva. Okafor, koga je jeo za dorucak mesto bureka prosle sezone, mu radio sta je hteo. Kad krene da izleti na igraca mozes lagano da brojis sekunde koliko mu treba da stigne x2 da se vrati. That said, ostatak tima u slicnoj kurcobolji. Marej bez ikakve zelje da se pokaze, on i Haris vrteli bez prekida one handovere sa Jokicem do mere da se pogube sta rade. Niko da kreira nesto, izmisli, zaleti se. MPJ usao u drugoj cetvrtini i prvi kos mu bio sjajan prolaz do kosa. Nije igrao Barton ali ako im treba njegovo dilejisanje da se pokrenu onda bolje nek batale odma.
arheolog1981 Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 Gledao ja, naravno. Jokic zeru bolji nego u prosloj, sto i dalje znaci da ga mrzi da se pokrene, podigne ruku ili cak isprati igraca koga cuva. Okafor, koga je jeo za dorucak mesto bureka prosle sezone, mu radio sta je hteo. Kad krene da izleti na igraca mozes lagano da brojis sekunde koliko mu treba da stigne x2 da se vrati. That said, ostatak tima u slicnoj kurcobolji. Marej bez ikakve zelje da se pokaze, on i Haris vrteli bez prekida one handovere sa Jokicem do mere da se pogube sta rade. Niko da kreira nesto, izmisli, zaleti se. MPJ usao u drugoj cetvrtini i prvi kos mu bio sjajan prolaz do kosa. Nije igrao Barton ali ako im treba njegovo dilejisanje da se pokrenu onda bolje nek batale odma. Ovo su prvi minuti MPJ ako se ne varam? Jedan od najvećih prospekata prošlog drafta koga su svi izbegavali zbog povrede mora da igra ako je zdrav. Dečko ume košarke. Ne znam što izmišljaju toplu vodu...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Djolle Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 Je l to i u Denveru ne umeju da koriste Jokića? Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Recommended Posts