Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

ne gube valjda tajmaut ako su u pravu, ali gube challange sto je bas debilno.

Posted (edited)

ja sam skapirao  da gube timeout u svakom slucaju. dosta je nejasno oko challenge-a.

mea culpa:

If the challenge is unsuccessful, the team will lose its timeout. If the challenge is upheld, no timeout will be charged.

Unlike the NFL version of a challenge, there's no flag to be used and teams will not retain them even if successful.

Edited by precog
Posted

udario ga po glavi, ne znam šta su gledali ovi

što se tiče regulative, kažu work in progress. čudna su pravila, ali nije ovo konačna verzija

Posted

All ball. Sve cisto, sto se videlo iz prve u prenosu. Ovo moze da bude faul samo u KLS.

Problem sa challengeom je sto ne moze da se proveri non call. Sinoc je Bruklin dao kos za vodjstvo posle ociglednih koraka. Srecom, Crowder je ispravio gresku sudija.

Posted
9 minutes ago, J.R. Cash said:

Team Pacov

+1

Posted

od kada sudije ne rade review za vreme kad sude faul u poslednjim sekundama?? trebalo je da phoenix ima priliku za poslednji sut na 1.8 sekundi, ovako im jbn sudije ostavljaju 0.4... a da, to su samo sunsi, ko ih jebe...

Posted

Lagano ih ukradose za sekund ipo...msm Sunse.

Holms brutalan za Kingse , Badi najgora partija cini mi se od kad je stigao... steta, nudio se Denver vecim delom utakmice.

Posted

Badiša uzeo pare i ladi jajca:Hail:

Posted

Probudice se Badisa, bas gledam raspored, dobijaju 4 od narednih 5, bice to kako treba ;)

Posted

Luke Walton dobija 4 od 5... to mozda u ABA :D

Kingsi su kompletna raspad, ne znaju di udaraju

Posted

gledam sad reprizu na nba tv...Jokara se bas opako namastio...cini mi se da od kada je u USA deblji nije bio

Posted

Trae izašao dramatično, mada izgleda kao da je samo malo jače izvrnuo zglob

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...