Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted (edited)

jebote komentator nagetsa place u programu, u pregameu

Edited by precog
Posted

Jebem ti, da ti jebem... Odbijam još da poverujem...

Baš, tužno i teško...

Posted
7 minutes ago, Frank Pembleton said:

To je deo vesti veće sa sve slikama

... Shiit has hit the fan...

Ma nebitno sad, glupo mi spekulisati o tome, a i osećam se licemerno želeći da nije njegova već porodica nekoga drugoga pošto su svakako poginule još 4 osobe. Kažem samo da je ta vest ono, biografija, ostavio iza sebe, nije potvrda da nisu bili oni u helikopteru. Ne zna se još ko su ostali.

Posted

TMZ prenosi da je jedna ćerka bila sa njim.Užas.

Posted

Ponadah se da je hoah, ali... kakav užas.

Posted

šta je tu je, nadam se samo da nije bio toliko nepromišljen da stavi svu decu u helikopter da ih on vozi. to bi bilo baš gadno

Posted

Izgleda da je i najstarija ćerka Gianna poginula u padu helikoptera. Imala je 13 godina. Užas jebeni.

Posted

12:35 PM PT -- Kobe's daughter Gianna Maria Onore -- aka GiGi -- was also on board the helicopter and died in the crash ... reps for Kobe tell TMZ Sports. She was 13.

Posted
Izgleda da je i najstarija ćerka Gianna poginula u padu helikoptera. Imala je 13 godina. Užas jebeni.
Užas potpuni :( Išli na trening u mamba akademiju. Sad Wojnarowski javlja da su još jedno dete i roditelj među poginulima...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Posted
7 minutes ago, levi said:

šta je tu je, nadam se samo da nije bio toliko nepromišljen da stavi svu decu u helikopter da ih on vozi. to bi bilo baš gadno

?

ako je imao dozvolu i iskustvo sa voznjom, zasto ih ne bi "stavio u helikopter"?

ginu ljudi, ginu mladi ljudi, ginu poznate licnosti, ali iz nekog razloga ovo me bas jako preseklo

a helikoptera se plasim

najgore prevozno sredstvo

mislim da licno ne bih smeo uci da se vozim

Posted
Just now, pbg12345 said:

?

molim te preskoči ga

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...