Jump to content
IGNORED

HBO Max

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, mustang said:

Hoću. Hvala. Faudu sam dva puta već pogledala, koji sam sajko. 

OBAVEZNO.

Inače vidiš da par postova iznad "nude" i Patriu i No man's land, ako si pak za pucačinu/rokačinu.

Posted
8 minutes ago, John Coltrane said:

OBAVEZNO.

Inače vidiš da par postova iznad "nude" i Patriu i No man's land, ako si pak za pucačinu/rokačinu.

Thx

Jbga, slušam tebe ko ozeblo sunce jer do sada sve što si preporučivao mi je odgovaralo. Tako da kad ti nesto kažeš (i ajanti... both pijani i tržni, tu smo isti :D).. u te preporuke ne sumnjam

• Wub 1
Posted

Počeo sinoć Patriu, tenzično, što bi rekli na N1, a dve babe se gledaju preko plota:happy: Glup sam da pohvatam ko je tu Bask, ko došljak, svi mi zvuče isto, biće valjda vremena da se skonta.

Posted

Valley of Tears, izraelska serija o Yom Kippur ratu 1973. godine, četiri epizode za sad izašle. Obavezno prebaciti audio na hebrejski jer je po default na engleskom :)

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Posted
On 17.11.2020. at 22:46, mustang said:

Thx

Jbga, slušam tebe ko ozeblo sunce jer do sada sve što si preporučivao mi je odgovaralo. Tako da kad ti nesto kažeš (i ajanti... both pijani i tržni, tu smo isti :D).. u te preporuke ne sumnjam

offtopic

Ja neću o serijama, nego samo da kažem da se ne kaže "gleda ko ozeblo sunce" nego "ko ozeb'o sunce".

U smislu ko ozebao čovek, smrznut, kad gleda sunce, da se zgreje. Ozeblo sunce ne znači ništa, a i da ima neko ozeblo sunce, što bi ga gledala?

Posted

mrzim usranu hbo aplikaciju, uspeo sam odgledati prvo drugu sezonu successiona 

primetio sam posle 8 epizoda, ne zato što mi bilo čudno, nego kad sam stavio pauzu ono piše season 2 :isuse:

• Haha 3
Posted (edited)
On 26.5.2020. at 23:27, kud u maglu Simoviću said:

i know this much is true

crno i teško, mnogo teško za gledanje. mark rufalo genijalan

ko može neka ne propusti

:ziga: za preporuku. Dodao sam na listu još kad sam video post i tek sad konačno odgledao. Rufalo je fenomenalan, a serija teška kao najcrnje nebo. Mučno, sporo i kvalitetno, odavno nisam gledao nešto tako dobro.

Edited by napadaj
  • +1 1
Posted

Odgledao Patriu. Kakava serija :hail: Verovatno tome pomaže književni predložak. Mikel Laskurain me je oduševio kao Jošain.

• +1 2
Posted
On 24.11.2020. at 14:55, Pokojni Ruxin said:

mrzim usranu hbo aplikaciju, uspeo sam odgledati prvo drugu sezonu successiona 

primetio sam posle 8 epizoda, ne zato što mi bilo čudno, nego kad sam stavio pauzu ono piše season 2 :isuse:

Ja sam tako odgledao Escape at Dannemora, od trece epizode, ubedjen da je to pocetak serije. 

Posted

Aplikacija je stvarno teški krš, za sve serije odatle vodim evidenciju dokle sam stigao.. :)

Skinite series guide sa play stora, odlična aplikacija za pregled serija

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk