Jump to content
IGNORED

HBO Max

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

i titlovi i sinhronizacija su se razdesili. Serije koje su ranije imale srpsku sinhronizaciju sada odjednom nemaju. Koristim app na telefonu, app na Mi Boxu I browser na Windowsu. Svuda :thumbdown:

Imam primjedbi i na sadržaj, gomila junka kroz koji ne mogu da se probijem.

• +1 1
Posted

gledam sad ovo

vidim da ima lošu ocenu, ja se oduševljavam. Ne mogu da se odvojim, non stop gledam 

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Ketrin O'Hara u TLOU, zanimljivo! Mogli bi neki omaž Moiri Rouz d'ubace. 

• 1 month later...
Posted

Krenuo Pingvin, gledljiv za sad. Farrell za lik pokupio dosta od Tonija Soprana, ali ok sam s tim.

• Hvala 1
Posted

Solidna prva epizoda, kome se svideo novi Batman biće mu ok i ovo.

• Hvala 2
Posted
59 minutes ago, ToniAdams said:

Gledaj Vajer i Sopranove

Ček prvo Watchmena da pogledam 6. put pa će i ovo da dođe na reprizu. 

Platio sam WOW 36 evra za godinu dana, ima HBO ima Sky koža klima lamperija. Nema reklama kao veseli Amazon. 

Posted

Druga epizoda Pingvina dosta spustila lestvicu čini mi se, svelo se sve na neke jeftine intrige i zaplete, ide se u pogrešnom smeru lagano...

• +1 2
Posted

pa sad, nije ni prva neki spektakl. ali to su origins, treba spakovati materijala za 7-10 epizoda ili koliko vec imaju

Posted

Dobra je atmosfera i Gotam scenografija. Slažem se sa Ducom, druga epizoda je čista estradizacija, u trećoj će da izvodi mađioničarske trikove ako se trend nastavi.

• +1 1
Posted

da, atmosfera, tj fotografija i vajb su zapravo nastavak onog najnovijeg betmena od pre par godina.

ja sam doduse grdno popizdija na finale tog filma, pa mi u tom smislu nisu ni neka narocita ocekivanja od serije

ne ocekujem bog zna sta cak i od ovog jokera koji krece danas

mozda sam samo betmen-pesimista postao :lol:

Posted

Da, Farel i tu glumi Oza, pogledao sam ga kad je izašao prvi pingvin.

Ma to je neminovno, na pola dark najta sam pouzdano znao da je to poslednji krik kvalitetnosti. Inače, meni su negativci u betmenu savršeno obrađeni, uopšte im nije bila potrebna detaljna rekonstrukcija, ali kako vreme prolazi, sve mi je draže što postoji film poput jokera. Pingvin izvesno neće na taj nivo, ali vredi ga otpratiti.