Jump to content
IGNORED

HBO Max

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

The Jinx ima sezonu 2 :unsure:

Posted
2 hours ago, mraki said:

The Jinx ima sezonu 2 :unsure:

Video, gorim da vidim šta tu ima :D

Neću ništa da znam, samo ću da pustim i da se prepustim.. 

• +1 1
Posted

Bojim se da nema ništa posebno, ni blizu prvoj sezoni.

Pritom je lik umro pre dve godine.

Posted

Conan O'Brien Must Go.

Solidno zabavno, barem ove četiri epizode što za sada ima. Sa sve Werner Herzog uvodom :cool:

Bourdain koncept, Conan zajebancija.

Posted

Nece biti jos epizoda, to je nazalost sve. Ako nisi gledao stara putovanja,  preporucam Italiju Konan i Dzordan Slanski. 

Posted
On 28. 4. 2024. at 14:03, mraki said:

Bojim se da nema ništa posebno, ni blizu prvoj sezoni.

Pritom je lik umro pre dve godine.

Odgledao sam prvu i zanimljivo je.

Nažalost, samo dve izašle, tako da ne pipam dok se sve ne završi.

• +1 1
Posted

Hacks 3

zvezdica 5

• +1 2
  • 2 weeks later...
Posted
16 hours ago, Jeremija said:

:blink:

Šta je svrha ovoga, sem očiglednog, enormnog profita za max?

Posted
1 hour ago, Arkadija said:

Šta je znam, generalno nikad nisam bio veliki fan ni literarnog opusa, svidela mi se Lynch-ova adaptaciija, žao mi je što Jodorowsky i pored silnih ulaganja nije uspeo da ekranizuje svoju viziju, i to je to.

Ali, iako je Brian Herbert pisac skromnog potencijala, ako prilikom adaptiranja uspeju da ga dobrim delom "zaobidju", možda i bude nešto od ovoga.

• 3 weeks later...
Posted

Hacks skroz gledljiva, fino napisana serija. 

• +1 2
Posted
On 16. 5. 2024. at 9:24, Arkadija said:

Ovo je dobra prilika da detaljnije prikažu svet Dune univerzuma i sve sprege moći - esnaf, veštice i landsrad pre svega, jer za to prosto nije bilo vremena u filmu. Da li im je to ideja i da li će uspeti - ne znam, brine malo što je po nazivu serije glavni fokus na Bene Geseritu koji je zapravo i najbolje objašnjen u filmovima od pomenuta tri.

Posted

Tokyo Vice je fina serijica, zanimljiv setting i odlican kasting, ima naivnih momenata, ali pruza zadovoljavajucu kolicinu zabave. Druga sezona bolja, polako je privodim kraju. Nadam se da su korektno zaokruzili sve, bez cliffhangera i loose end-ova kao na kraju prve, kad sam bio na ivici da odustanem od daljeg gledanja.

Sledeci na red dolazi Barry ili Euphoria, javljajte sta vise valja ili manje ne valja :fantom: 

Btw, nakon ove Max tranzicije iz nekog razloga mi Samsung tv aplikacija vise ne nudi srpske titlove, dok u browseru i na telefonu uredno rade...

• +1 2
Posted

Euphoria je vrhunska, Barry je dosta drugačiji žanrovski, a boga mi, i po kvalitetu u odnosu na Euforiju. Krenuo je kao solidna komedija sa Bil Hejderom, završio se u pitaj boga kom žanru. Ali nije loš, solidna vožnja.

• Hvala 1
Posted
19 minutes ago, FPLS said:

nakon ove Max tranzicije iz nekog razloga mi Samsung tv aplikacija vise ne nudi srpske titlove, dok u browseru i na telefonu uredno rade...

Ili ubacuje po difoltu češki audio. A na tabletu ne radi. Bukvalno se nešto sjebalo