Patty Lee Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 (edited) 2 hours ago, 3opge said: ovo kad se i mojoj zeni, obozateljki S&S, smucilo mora da je tesko smece Užasnije je nego što sam se nadala Reci ženi da proba Emily in Paris! Moj brat i ja to hejtvočujemo, on iz Pariza ja iz Bgd, pa se sinhronizovano nerviramo, i loše je ali… funny loše, bezazleno loše. Showrunner je Darren Star koji je i idejni tvorac SATC, dok je on bio tu ta serija je na nešto i ličila. Naglasi ženi da kostime radi Patriša Fild (tebi ne znači ništa, ona će znati what that means). Ima i dve predivne frenč glumice: Kamij Razat i Filipin Leroa-Beliu! A ovo ne može, ne ide jednostavno. Ova serija trenutno postoji jedino i samo da hrani ego Sare Džesike Parker koji je veliki kao zgrada RTV Pink i nikad neće biti nahranjen jer ima tri sprata ispod zemlje. Edited July 13, 2023 by Patty Lee 4
jorma shparga Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Full circle obecava bas idu po 2 epizode nedeljno, tako da ce potrajati do final ocene ...
Patty Lee Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 (edited) Je l gledao neko ovaj piece of art??? Lol, na IMDb ocena 5, jasno mi je da prost puk po ko zna koji put nije spoznao misiju i viziju Dr Kanje Vesta. Edited October 13, 2023 by Patty Lee
John Coltrane Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 The Winter King, sad izašlo, serija o kralju Arturu. 1
Nebojsa Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 sinoc pocela druga sezona 30 srebrnjaka - prvi utisak je da su samo nastavili gde su stali s krajem prosle, dakle jos 1 alex dela iglesia klasik. a tu je i pol djamati za koga je izgleda rezervisana ulogu glavnog sajkoa... 1
Jimmy Kowalski Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Opa, Giamatti, tome se nisam nado.. Jel prica engleski? Meni je prva sezona bila luda voznja, jedva cekam sta je dalje smislio Alex..
Nebojsa Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 ma da, otvaraju se spanci (tj, max) izgleda malo po tom pitanju, pa cak ima i par segmenata gde glavni junaci, spanci, pricaju na engleskom - da ne spoilujem dalje. mali off: kad rece luda voznja, sad mi malo krivo sto to nisam ranije i sam izasocirao upravo taj "senzibilitet" s proletosnjim mrs. davis (islo takodje na hbo/max). dakle, dok sam gledao isti, a usput se nervirao, pitajuci se iz epizode u epizodu - zasto to sebi radim, tacno sam imao taj osecaj da vuce na nesto sto sam vec gledao, ali nekako bas isforsirano. i upravo u srebrnjacima postoji taj neki slican kontekst: religija, visa sila, natprirodne moci, bizarne, morbidne i uopste (su)lude stvari, al' kao sto rekoh, bez tog nekog autenticnog/spanskog smeka. dakle, mrs. davis scenario bi chatgpt lagano ispljunuo s nekim sledecim keywordima: american gods + 30 monedas + lovecraft country + fantasy over horror style, te ubači i malo ai-a. treba li da dodam da je ne bi preporucio ni svojim najvecim neprijateljima?
milfisland Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 Poslednja sezona Billions, od početka kilava. Cijela potka i zaplet sezone presmiješni imajući u vidu raniji profil ljudi. Kao krajnji rezultat finalna epizoda raspliće sa nekoliko ne rupe nego logičke septičke jame. A bila je tokom nekoliko sezona solidna. 1
Patty Lee Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Stiže True Detective S4 u januaru, izašao novi trejler. 1 3
Mil@n Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 On 28. 10. 2023. at 16:25, milfisland said: Poslednja sezona Billions, od početka kilava. Cijela potka i zaplet sezone presmiješni imajući u vidu raniji profil ljudi. Kao krajnji rezultat finalna epizoda raspliće sa nekoliko ne rupe nego logičke septičke jame. A bila je tokom nekoliko sezona solidna. Znači svi me nerviraju... Fala bogu da je skončalo. Nije da me nije vuklo po malo da odgledam i vidim rasplet. Rasplet je manje više ok mada i tu ima logičkih gluposti. Nervira me što nas nikad nisu ubedili koliki je i zašto Majk Princ negativac što gledanje serije čini znatno besmisleniijim... Pogotovo je neubedljivo ovo da ne sme da postane predsednik jer će šta, sravniti svet sa zemljom... Nervira me Vendi Rouds. Nerviraju me oni kao Gikovi iz Majk Prins Ex Akslrod tima, stereotipni likovi, Azijat, Indijac, socijalno i skoro na svaki drugi način disfunkcionalni, ne znaju da pričaju ali šatro mlate milijarde. Nervira me ćale Čak Roudsa koji menja strane kao gaće iako je uvek na jednoj od njih njegov sin. Nervira me što za 7 sezona svi su prošli 17 puta onaj put od vrha do dna ponora i nazad što ide u prilog istrošenosti pisaca i manjku kreativnosti. Realno, barem 3 sezone višak. 1
John Coltrane Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 16 minutes ago, Patty Lee said: Stiže True Detective S4 u januaru, izašao novi trejler. Što to kasni? Zar nije već trebalo da bude emitovaono ove godine...
Patty Lee Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 (edited) Pa ne verujem, pre pet meseci je završeno snimanje. Možda ti se čini jer već dugo najavljuju ovu sezonu. @John Coltrane ne, u pravu si, pomereno je zbog ovog SAG AFTRA štrajka. Nisu imali konkretan datum ali trebalo je da ide ove godine. Edited November 9, 2023 by Patty Lee
nisam ja Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Nema ni vajt lotusa ni euforije na vidiku a najavljivani su.
Patty Lee Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Euforija S3 je najavljena za 2025. (pomerili su za godinu dana jer je trebalo da počnu snimanje otprilike u vreme kad je krenuo Writer’s Guild štrajk a sad da ga završe). Do 2025. ću svakako da zaboravim da postoji.
Recommended Posts