nisam ja Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 zakačio malo severne vode. zanimljiv seting i kolin farel. neko gledo?
mraki Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 Jesmo, pisalo se ranije… Meni se svidja, dobra atmosfera, volim takve priče.
Lezilebovich Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 41 minutes ago, nisam ja said: zakačio malo severne vode. zanimljiv seting i kolin farel. neko gledo? Imas na omiljenim serijama, bas je kums odgledao
kud u maglu Simoviću Posted October 5, 2022 Author Posted October 5, 2022 odlična je severna voda, a kolin pokidao uloga karijere
kud u maglu Simoviću Posted October 5, 2022 Author Posted October 5, 2022 ne preterujmo ima bar tri bolje
maheem Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 7 minutes ago, Milošica said: Najbolja serija svih vremena. 7
ToniAdams Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 a dobro, al fakat uz escape at dannemora jedna od naj miniserija posl godina 1
kud u maglu Simoviću Posted October 5, 2022 Author Posted October 5, 2022 danemore, mara iz istauna, 1883, damin gambit pa i ova time koju sam pomenuo na omiljenim serijama(glup naziv za topik trebao bi da se preumenuje)
Nebojsa Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 meni se north water i nije nesto svideo, farelov karakter je uzasan, a pored nemalo sekvenci fontrirovskog maltretiranje gledalaca, ono sto mi je najvise zasmetalo na kraju price je bilo sta je poenta iste? serija me inace podsetila u mnogo cemu na prvu sezonu terror (da, po simmonsu) od pre par godina, a koja mi je ostavila mnogo bolji utisak. 4
kud u maglu Simoviću Posted October 6, 2022 Author Posted October 6, 2022 nije nužda da krimi priče imaju poentu u smislu nekog zaključka, poruke. u žanru je bitnija priča, napetost, neizvesnost, obrt u priči meni nije smetao nedostatak poente, i da liči na teror, objekti priče su slični, s i lokaliteti nije da ulazi na top listu, al je fina zabava
Spirit Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 Sabio sam svih 11 sezona Shamelessa u 4 meseca i sad osećam prazninu u životu
Mil@n Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 30 minutes ago, Spirit said: Sabio sam svih 11 sezona Shamelessa u 4 meseca i sad osećam prazninu u životu Realno, ima tri viška.
Spirit Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 Ima, poslednje 2 sezone sam gledao, onako, jer se mora. Ali generalno ostavila je jako dobar utisak. Poslednja epizoda podsetila me na poslednju epizodu 6 feet under, moju najomiljeniju seriju svih vremena. Praktično, proživeo sam njihovih 11 godina za kratak period, ne može to bez posledica.
Recommended Posts