October 5, 20222 yr 41 minutes ago, nisam ja said: zakačio malo severne vode. zanimljiv seting i kolin farel. neko gledo? Imas na omiljenim serijama, bas je kums odgledao
October 5, 20222 yr Author danemore, mara iz istauna, 1883, damin gambit pa i ova time koju sam pomenuo na omiljenim serijama(glup naziv za topik trebao bi da se preumenuje)
October 6, 20222 yr meni se north water i nije nesto svideo, farelov karakter je uzasan, a pored nemalo sekvenci fontrirovskog maltretiranje gledalaca, ono sto mi je najvise zasmetalo na kraju price je bilo sta je poenta iste? serija me inace podsetila u mnogo cemu na prvu sezonu terror (da, po simmonsu) od pre par godina, a koja mi je ostavila mnogo bolji utisak.
October 6, 20222 yr Author nije nužda da krimi priče imaju poentu u smislu nekog zaključka, poruke. u žanru je bitnija priča, napetost, neizvesnost, obrt u priči meni nije smetao nedostatak poente, i da liči na teror, objekti priče su slični, s i lokaliteti nije da ulazi na top listu, al je fina zabava
October 27, 20222 yr 30 minutes ago, Spirit said: Sabio sam svih 11 sezona Shamelessa u 4 meseca i sad osećam prazninu u životu Realno, ima tri viška.
October 27, 20222 yr Ima, poslednje 2 sezone sam gledao, onako, jer se mora. Ali generalno ostavila je jako dobar utisak. Poslednja epizoda podsetila me na poslednju epizodu 6 feet under, moju najomiljeniju seriju svih vremena. Praktično, proživeo sam njihovih 11 godina za kratak period, ne može to bez posledica.